Eerste Brabantse vestiging voor Intro Personeel

Personeelsbemiddelaar Intro Personeel heeft onlangs zijn eerste vestiging in Noord-Brabant geopend. Het nieuwe kantoor is te vinden in Roosendaal. 'Ondanks deze tijd zien we kansen in West-Brabant en Zeeland.'

Peter Boerman Op 20 oktober 2020
Gem. leestijd < 1 minuut 317x gelezen
Deel dit artikel:
Eerste Brabantse vestiging voor Intro Personeel

Er zijn meerdere redenen om in Roosendaal een nieuwe locatie te openen, zegt recruiting consultant Arjan Verhoeven (rechts op de foto). “Ons werkgebied ligt ten westen van de A16: West-Brabant en de Zeeuwse eilanden. Deze regio’s sluiten uitstekend aan op de regio’s waar we al personeel werven. We zien hier kansen. Bijvoorbeeld bij bedrijven in techniek, industrie, logistiek, bouw en groen. Daarnaast zien we mogelijkheden in voor ons nieuwe sectoren zoals de visverwerkende industrie en verpakkingsindustrie. We zien dat de markt groeit en we van toegevoegde waarde kunnen zijn. We merken dat bij veel bedrijven – ondanks de crisis – er toch behoefte is aan vaste medewerkers. En dat is precies waar Intro Personeel goed in is: het begeleiden van vakspecialisten naar een vaste baan.”

Frame21

Het nieuwe kantoor is de negende vestiging van Intro Personeel. Het kantoor is te vinden in bedrijfsverzamelgebouw Frame21 op de grens van Oud-Gastel en Roosendaal. Naast Verhoeven bestaat het team dat er aan de slag gaat uit Rudolf Bouman en Jasmijn Kunst. Met elkaar zijn de recruiters dagelijks actief op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en werkgever. “Wij zijn een team waarin ik het volste vertrouwen heb, omdat we over ruime ervaring beschikken in het bemiddelen van mensen naar een vaste baan. Met z’n drieën hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het recruitmentvak.”

‘Met z’n drieën hebben we meer dan 25 jaar ervaring in het recruitmentvak.’

Andere vestigingen van het zo’n 15 jaar bestaande Intro Personeel zijn te vinden in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Bodegraven, IJsselstein, Groot-Ammers en Sfântu Gheorghe (Roemenië). Intro Personeel is onderdeel van Florys Groep. Ook Brys (professionals) en JobUp (re-integratie) vallen onder deze paraplu, net als Florys (administratie) en Prevenzo (ziekteverzuim).

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners