Inzenden voor Werf& Awards verlengd tot 20 maart 17.00

Peter Boerman Op 15 maart 2019
Gem. leestijd 2 min 202x gelezen
Deel dit artikel:
Inzenden voor Werf& Awards verlengd tot 20 maart 17.00

Goed nieuws voor iedereen bij wie de stress al aan het oplopen is: de deadline voor inzenden voor de Werf& Awards is verlengd, tot woensdag 20 maart 2019, om 17.00 uur.

De Werf& Awards zijn dé jaarprijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die impact maakt of heeft gemaakt. Dat kan van alles zijn: een verrassende samenwerking, een mooie actie die viral gegaan is, een grensverleggend artificial intelligence-project of een vacaturetekst die hét verschil maakte. Als het anderen in het vak maar kan inspireren.

Uitreiking blijft: donderdag 16 mei

De Werf& Awards worden donderdag 16 mei 2019 voor de vierde keer uitgereikt, tijdens Werf& Live, de jaarlijkse hoogmis van recruitend Nederland. Er zijn twee categorieën: één voor arbeidsmarktcommunicatie- en één voor recruitmentcases. In 2017 waren de Werf& Awards een prooi voor Praxis (recruitment) en OGD (arbeidsmarktcommunicatie). De publieksprijzen gingen naar respectievelijk Albert Heijn en Philips. In 2018 wonnen respectievelijk I-sec/Jobsrepublic (beste recruitmentcase) en ErasmusMC (beste arbeidsmarktcommunicatiecase). De publieksprijzen gingen naar Rijksoverheid (beste recruitmentcase) en Reinier de Graaf (beste arbeidsmarktcommunicatiecase).

Iedereen mag inzenden

Voor de Werf& Awards kan iedere organisatie inzenden, groot of klein, met groot of klein budget. Zowel werkgevers (corporates) als bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord worden van harte uitgenodigd om hun opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied dat zich bezighoudt met werving en selectie. De inzenders krijgen in elk geval een mooie case-beschrijving op deze site (vorig jaar telde ruim 50 inzendingen, in 2017 en 2016 waren het er ruim 40).

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied

De jurering

Inzenden voor de Werf& Awards kan nu dus tot woensdag 20 maart om 17.00. Dus enige haast is wel geboden. Daarna gaat de vakjury onder leiding van Marion de Vries in beraad om een eerste selectie te maken. Van 9 tot en met 26 april mag vervolgens het publiek stemmen op deze voorselectie. Op 17 april presenteren de genomineerde cases zich aan de vakjury, die uiteindelijk ook de winnaars bepaalt, die op 16 mei in het zonnetje gezet worden.

Nieuwe planning

20 mrt – Einde inzenden
26 mrt – Voorselectie vakjury
27 mrt t/m 2 apr – Vakjury digitale jurering
08 apr – Bekendmaking nominaties
09 t/m 26 apr – Publieksjury
17 apr – Vakjury
16 mei – Uitreiking
Lees verder

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners