Wat is Werf& in 2018 van plan? Hoor het in ons webinar! [adv]

Peter Boerman Op 30 oktober 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 653x gelezen
Deel dit artikel:
Wat is Werf& in 2018 van plan? Hoor het in ons webinar! [adv]

Nu het eind van 2017 nadert, wordt het tijd om vooruit te kijken. Waar moeten we volgend jaar rekening mee houden? En wat is Werf& allemaal van plan in 2018? In een speciaal webinar vertellen we er meer over.

Het gaat goed met de arbeidsmarkt, en het gaat goed met Werf&. Met maandelijks meer dan 30.000 unieke bezoekers en bijna 70.000 pageviews kunnen we inmiddels gerust spreken van het veruit meest bekeken platform in het recruitmentgebied. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere activiteiten: van de zeer gewilde Werf& Awards tot Werf& Live, en inmiddels ook twee keer per jaar een Webinar Week vol met de meest recente ontwikkelingen.

Speciaal webinar voor (potentiële) partners

Maar ook voor 2018 zitten we nog boordevol plannen om de beïnvloeders en beslissers in deze markt nog beter te informeren. Hoe we dat willen doen, daarover vertellen we je graag op 13 november om 12:00 in een speciaal webinar voor (potentiële) partners. Dragers van Werf&, zoals Peter Boerman, Martijn Hemminga en Rienke Vingerling, zullen daarbij ingaan op waar we nu staan, en met welk plan we dat in 2018 verder willen uitbouwen.

Ook alle actuele onderwerpen

We zullen het daarbij natuurlijk niet alleen over onszelf hebben. Ook de actuele onderwerpen op de agenda van HR-mensen, recruiters, sourcers en de directie zullen de revue passeren. Denk bijvoorbeeld alleen aan de implicaties van de GDPR-regelgeving, of wat de opkomst van GenY betekent. In de agenda van Werf& is er meer over te vinden.

Inschrijven?

Inschrijven voor het webinar? Dat kan hier.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners