Jobdigger verlegt grenzen met arbeidsmarktdata in België en Frankrijk

Jobdigger breidt haar arbeidsmarktdata binnenkort uit naar Frankrijk. Nadat begin oktober de arbeidsmarktdata in België beschikbaar kwamen, komt nu ook livegang in Frankrijk steeds dichterbij.

Redactie Op 06 november 2020
Gem. leestijd 2 min 207x gelezen
Deel dit artikel:
Jobdigger verlegt grenzen met arbeidsmarktdata in België en Frankrijk

Jobdigger breidt haar arbeidsmarktdata uit naar Frankrijk. Na het beschikbaar stellen van de Belgische arbeidsmarktdata begin oktober, komt de livegang in Frankrijk steeds dichterbij. En alhoewel de focus de komende tijd op België, Frankrijk en Nederland ligt, is de grensoverschrijdende reis daar zeker nog niet afgelopen, aldus het arbeidsmarktdata-bedrijf.

Begin oktober nam Jobdigger deel aan de online Demo Day België van Recruitment Tech Media. De deelname aan het event droeg bij aan de naamsbekendheid. Het leidde tot een vliegende start in België en bood een mooie kans om de arbeidsmarktdata van Jobdigger aan Belgische bemiddelaars te laten zien. Inmiddels maken al diverse intermediairs gebruik van Jobdigger, Dat gebeurt zowel stand-alone als via een van de ATS-partners in België: OTYS, Carerix en Bullhorn.

Verder de grenzen over

De data-spiders van Jobdigger zijn momenteel druk bezig om alle lokale vacaturesites door te lopen om zo het meest volledige overzicht van arbeidsmarktdata in Frankrijk te kunnen leveren. De eerste pilots draaien. Mede dankzij de scherpe input en frisse blik van de Franse klanten, kan het bedrijf ook daar optimale datakwaliteit leveren. Vacatures worden gescand op onder andere functietitels, salarissen, gevraagd opleidingsniveau en gevraagde skills. Al deze arbeidsmarktdata kunnen gebruikers van Jobdigger vervolgens terugzien in een overzichtelijk en up-to-date dashboard.

Inzicht in verschillende grensregio’s

In Jobdigger kunnen recruiters, uitzenders, sales-experts en mobiliteitsadviseurs vacatures zoeken in een bepaalde regio of binnen een straalgebied. Het is ook mogelijk om in meerdere grensregio’s tegelijk te zoeken. Daarnaast kan een uitzender makkelijk filteren op vacatures die bijvoorbeeld op maximaal 30 minuten reistijd van een kandidaat af zitten.

Intermediairs hebben met Jobdigger altijd actueel inzicht in ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Functies waar de meeste vacatures voor uitstaan en kanalen waarop de meeste kandidaten zoeken naar een baan, brengt het bedrijf makkelijk in beeld. Actueel inzicht in de arbeidsmarkt creëert een voordeel voor zowel de kandidaat en bemiddelaar als de werkgever. Kandidaten komen sneller aan een passende baan en werkgevers vinden sneller de juiste match voor hun organisatie. Zo draagt Jobdigger bij aan een betere match tussen de vraag- en aanbodkant van de arbeidsmarkt: nu in Nederland, België en straks dus ook in Frankrijk.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners