Klanten opnieuw zeer tevreden met ARTRA-trainingen

Peter Boerman Op 06 juli 2016
Gem. leestijd 2 min 941x gelezen
Deel dit artikel:
Klanten opnieuw zeer tevreden met ARTRA-trainingen

Met klanttevredenheidsscores van 99,3% voor maatwerk en 96,0% voor open opleidingen heeft ARTRA Arbeidsmarkttrainingen een nieuwe Cedeo-erkenning gekregen.

De scores zijn nog hoger dan de erkenning in 2014. Toen werd ARTRA met een klanttevredenheid beoordeeld van 96,7% voor maatwerk en 94,2% voor open opleidingen.

Niet verwacht

ellen-van-hierden artra klantenHet klanttevredenheidsonderzoek is afgenomen door Cedeo onder 20 klanten die het afgelopen jaar zaken hebben gedaan met het trainingsbureau. ARTRA-directeur Ellen van Hierden (foto) is vanzelfsprekend zeer te spreken over de scores. “Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat we na de mooie resultaten van de vorige erkenning ditmaal nog hoger zouden scoren. Qua maatwerktrainingen hebben we bijna 100% gescoord, echt ongelofelijk. Ik ben heel trots op ons team en erg blij met de samenwerking met onze klanten.”

Opvallende uitkomsten

Enkele opvallende andere uitkomsten van het Cedeo-onderzoek en enkele quotes van geïnterviewden:

  • ARTRA wordt ervaren als zeer professionele organisatie die goed bereikbaar is.
  • De organisatie luistert goed naar de wensen van de klant en ontwikkelt programma’s die zijn afgestemd op de behoeftes.
  • “De trainers zijn uitstekend, want ze hebben kennis van zaken en kennis van de branche. Daarnaast hebben ze zelf veel praktijkervaring.”
  • “ARTRA heeft echt het vermogen om met de tijd mee te gaan. Ze hebben hun diensten doorontwikkeld in de vorm van apps en bieden een breed opleidingspalet.”

Cedeo-erkenning

De Cedeo-erkenning is sinds 1980 uitgegroeid tot hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector. Cedeo, op initiatief van HR-managers bij grote bedrijven en instellingen ontstaan en hiervoor gesteund door het ministerie van EZ, doet klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers en voorziet zo in de behoefte van inkopers van bedrijfsopleidingen en andere HR-diensten.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners