LinkedIn en Netwerven sluiten partnership

Peter Boerman Op 12 februari 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 2847x gelezen
Deel dit artikel:

Het Amsterdamse Netwerven kondigt met trots de samenwerking met LinkedIn aan. De samenwerking zal in eerste instantie gericht zijn op het meetbaar maken van de diverse LinkedIn producten en diensten voor klanten in Benelux. Met deze objectieve meting door Netwerven van de activiteiten van LinkedIn zal de samenwerking starten, maar hiertoe zal het zeker niet beperkt blijven volgens Netwerven.

Uit gesprekken tussen beide partijen is er een propositie ontwikkeld waarvan beide partijen overtuigd zijn dat veel bedrijven daar baat bij zullen hebben. “We zullen tijdens de opstart van onze samenwerking dan ook op regelmatige basis onze klanten om feedback vragen en de input gebruiken om de dienstverlening nog beter te maken”, aldus Netwerven.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners