Luchtverkeersleiding Nederland kiest voor Expand Online

Peter Boerman Op 30 december 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1954x gelezen
Deel dit artikel:
Luchtverkeersleiding Nederland kiest voor Expand Online

Online marketing bureau Expand Online uit Rotterdam heeft een aanbesteding van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) gewonnen. Het gewonnen perceel binnen de aanbesteding beslaat specifiek de online campagnes en consultancy over de Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie activiteiten van LVNL. Per 1 november 2013 is Expand Online van start gegaan met deze uitdagende opdracht.

Online recruitment

Renske Stol (Recruitment Specialist LVNL): “Een van de redenen waarom wij voor Expand Online hebben gekozen is vanwege hun specifieke online recruitment ervaring. Wij kijken dan ook erg uit naar de samenwerking.”.

Expand Online gaat vanuit haar eWerving dienstverlening LVNL ondersteunen met online marketing campagnes via Google, Display en Social Media. De campagnes richten zich specifiek op het werven van luchtverkeersleiders. Bovendien zal consultancy worden verleend op het gebied van meetbaarheid om zodoende dieper inzicht te verkrijgen in de kwantiteit en kwaliteit per wervingskanaal.
Managing Partner Remy Bronkhorst van Expand Online: “Wij zijn zeer verheugd dat wij deze aanbesteding hebben gewonnen, en zijn ervan overtuigd dat wij met onze online recruitment ervaring binnen ons eWerving team LVNL goed kunnen helpen bij de werving van luchtverkeersleiders.”.

Over Expand Online
Expand Online is een rendementsgericht online marketing bureau uit Rotterdam. De dienstverlening van Expand Online bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, online adverteren, web analytics en social media adverteren. Het bureau heeft een dedicated team met een specialisme in online recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hierbinnen werkt zij onder andere voor klanten als Achmea, BelCompany, ProRail en Ziggo.

Over LVNL
LVNL is verantwoordelijk voor het beheer van het civiele luchtruim boven Nederland en alles wat daarbij komt kijken. Per jaar worden twee klassen van 24 personen samengesteld voor de opleiding tot luchtverkeersleider waarvoor een veelvoud aan kandidaten benodigd is.

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners