Maandag neemt Krosto Techniek over

Maandag® Holding heeft vandaag de overname bekend gemaakt van Krosto techniek, bemiddelaar in technische professionals in machinebouw, installatietechniek en industrie.

Redactie Op 24 januari 2023
Gem. leestijd 2 min 541x gelezen
Deel dit artikel:
Maandag neemt Krosto Techniek over

Met de overname komen twee partijen samen met één gezamenlijke ambitie; een positieve bijdrage leveren aan het tekort aan personeel in technische werkomgevingen dat onder andere nodig is voor uitdagingen als de energietransitie. Maandag®, marktleider in het publieke domein, breidt hiermee haar dienstverlening in de commerciële markt verder uit.

‘Deze overname komt voor ons op een perfect moment.’

Krosto Techniek is al sinds 2004 actief als bemiddelaar in technische professionals. Eigenaars en oprichters Erwin Krook en Jeroen van der Stokker (links en rechts op de foto boven), beiden meer dan 20 jaar actief in detachering van technische professionals, worden samen met het hele team onderdeel van de Maandag®-organisatie. De overname past binnen de groeiambitie van Maandag® als dé verbinder in werk. Met de overname van Krosto Techniek verstevigt Maandag® haar positie op het gebied van engineering door professionals te verbinden met toonaangevende opdrachtgevers.

Enorme vraag

Krook: ‘De overname komt voor ons op een perfect moment. Er is een enorme vraag naar technisch personeel die we met de bestaande omvang van ons bedrijf niet meer konden invullen. Samen met Maandag® kunnen we verder groeien en een leidende rol pakken in de engineering-markt. Met Maandag® als verbinder kunnen we straks onze opdrachtgevers niet alleen versterken met detachering, maar ook de hele organisatie van werving of tijdelijke inhuur uit handen nemen.’

Er is veel vraag naar technisch personeel, onder andere om de energietransitie te realiseren.

Maandag®-CEO Freddy Verweij (midden op de foto): ‘Krosto Techniek is een heel deskundig bedrijf met een krachtig netwerk in een markt waarin enorme groeikansen liggen. Er is veel vraag naar technisch personeel, onder andere om de energietransitie te realiseren. Wij kunnen daar nu ook in Nederland, naast België, een belangrijke bijdrage aan leveren. Met onze frisse energie gaan we meer mensen enthousiast maken voor de technische vakken die essentieel zijn in de maatschappij.’

Lees ook

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners