Magnet.me haalt nieuwe financiering op bij (klant) Rabobank

De Rabobank heeft ‘enkele tonnen’ financiering verstrekt aan Magnet.me voor de verdere groei van de Rotterdamse scale-up in de recruitmentsector.

Peter Boerman Op 04 juli 2019 Gem. leestijd 3 min622x gelezen
Deel dit artikel:
Magnet.me haalt nieuwe financiering op bij (klant) Rabobank

Magnet.me ontving in 2017 al 1 miljoen euro aan investeringen en heeft die gebruikt om om te investeren in een versnelde groei in het Verenigd Koninkrijk, waar het momenteel de grootste carrièrewebsite voor studenten is.

Het bedrijf telt nu meer dan 200.000 gebruikers en heeft 2.500 bedrijven die talent aantrekken via Magnet.me

Het bedrijf telt nu meer dan 200.000 gebruikers en heeft 2.500 bedrijven – waaronder de Rabobank – die talent aantrekken via Magnet.me. Het bedrijf zorgt voor een innovatieve en laagdrempelige manier om studenten en afgestudeerden in contact te brengen met werkgevers, en helpt hen zo een stage of baan te vinden die goed bij hen past.

‘Al veel bereikt’

De Rabobank ondersteunt innovatieve ondernemingen en erkent het belang van deze steun voor met name start- en scale-ups. Fabian Groeneveld, accountmanager in het Startup & Scale-up team van Rabobank: “De constante ontwikkeling en gerealiseerde groei van Magnet.me tonen aan dat ze weten waar innovatie binnen recruitment het verschil maakt en hoe ze dit moeten aanpakken. Ze hebben al veel bereikt en dat heeft vertrouwen gecreëerd. Het is een goed voorbeeld van het soort innovatieve ondernemingen dat de Rabobank graag financiert.”

‘Deze financiering zal gebruikt worden om een stap te maken naar de markt voor young professionals.

De financiering gaat Magnet.me helpen om volgende stappen binnen zijn groei te bewerkstelligen. Medeoprichter Freek Schouten: “We zijn trots op het feit dat de Rabobank achter ons staat. Deze financiering zal niet alleen gebruikt worden voor verdere groei in zowel Nederland als het Verenigd Koninkrijk, maar ook om een stap te maken naar de markt voor young professionals. Dat is een logische stap en een mooie kans om die markt te vernieuwen.”

Foto: oprichters Vincent Karremans (32), Freek Schouten (33) en Laurens van Nues (32) met een vertegenwoordiger van de Rabobank.

Lees ook:

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency