Main Capital III investeert in groei van SaaS-bedrijf Connexys

Peter Boerman Op 24 april 2013
Gem. leestijd 2 min 1173x gelezen
Deel dit artikel:

Main Capital Partners en Connexys maken vandaag bekend dat Main Capital III een meerderheidspositie in Connexys heeft verworven. Na Sofon is dit de tweede investering van Main Capital III, het jongste PE fonds van Main Capital Partners. Connexys is in Nederland marktleider op het gebied van oplossingen voor Talent Management en Corporate Recruitment. Het fonds Main Capital III investeert uitsluitend in gevestigde software bedrijven.

De innovatieve SaaS- en Cloud gebaseerde software van Connexys, stroomlijnt het gehele recruitment proces bij meer dan 200 grotere corporate bedrijven zoals FRIESLAND CAMPINA, STORK, ESSENT, BAM, IMTECH en AEGON. Daarnaast levert Connexys oplossingen voor arbeidsmobiliteit voor met name gemeenten en provincies. Connexys onderscheidt zich sterk door het leveren van innovatieve recruitment sites en portals. NUwerk.nl en werftsamen.nl zijn platformen die door Connexys zijn gecreëerd.

Het innovatieve karakter van Connexys komt ook naar voren door het bieden van een complete oplossing voor het werven en selecteren van zowel vaste als tijdelijke resources. Dit product is geheel gebaseerd op het Force.com ontwikkelplatform van Salesforce.com. Dit platform kent aantrekkelijke voordelen op het gebied van distributie, technische schaalbaarheid en mogelijkheid tot modulaire uitbouw van de gewenste oplossingen. Het complete resource product wordt op dit moment bij verschillende Connexys-klanten succesvol ingezet.

Main Capital investeert in Connexys om de groeistrategie verder te ondersteunen, welke ondermeer bestaat uit de uitbouw en professionalisering van het partnerkanaal, internationalisatie gebaseerd op het Force.com product en het verder bestendigen van de huidige marktleiderspositie door een uitgekiende product/markt strategie.

Charly Zwemstra, managing partner van Main Capital: “Wij zijn verheugd deze investering aan te kondigen. HR/Talent Management software is een nog sterk gefragmenteerde markt met uitstekende groeiverwachtingen. Wij geloven in het Force.com platform als basis voor de strategische uitbouw van software bedrijven inclusief internationalisatie.

Gijs van Heijst, CEO van Connexys: ” Main Capital is een partner met een sterk track record in de ICT sector. De kennis, het netwerk en de investering van Main Capital in Connexys zorgen ervoor dat Connexys haar organisatie doelstellingen sneller kan realiseren als het gaat om het verbinden van ambities.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners