Manpower neemt VacatureVerbeteraar in de arm

Peter Boerman Op 15 november 2016 Gem. leestijd 1 min619x gelezen
Deel dit artikel:
Manpower neemt VacatureVerbeteraar in de arm

Als eerste uitzendorganisatie in Nederland neemt de Manpower Group de VacatureVerbeteraar op in het werving- & selectieproces.

Met de integratie van deze tool in de eigen arbeidsmarktinstrumenten wil de Manpower Group het vacatureaanbod beter laten aansluiten op de wensen van de potentiële kandidaat. De VacatureVerbeteraar is een innovatie van Intelligence Group en Jobdigger, die werkgevers in staat stelt om de inhoud van vacatureteksten automatisch te matchen met de wensen en arbeidsvoorwaarden van beoogde doelgroepen.

Verbeterde conversie

In de afgelopen weken heeft de Manpower Group ervaren dat de output van de VacatureVerbeteraar direct bijdraagt aan een beter bereik van de doelgroep en er een kwalitatief betere match is tussen kandidaat en opdrachtgever. Door de tool ontstaat in één oogopslag inzicht in de kritische wervingsfactoren, beweegmotieven en gewenste  arbeidsvoorwaarden van de te bereiken doelgroep. Door deze drivers in de vacaturetekst te noemen, neemt de conversie van geschikte kandidaten toe.

Betere match op de arbeidsmarkt

Dankzij de Vacatureverbeteraar, aangevuld met eigen doelgroepdata, is de Manpower Group beter in staat het gat op de arbeidsmarkt te dichten. Het uitzendconcern bereidt zich hiermee voor op de verdere digitalisering van processen en zet arbeidsmarktdata in om zich te onderscheiden op de aantrekkende arbeidsmarkt.

Lees meer over de VacatureVerbeteraar

 

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.