Manpower opent online vestiging

Redactie Op 08 februari 2011 Gem. leestijd 2 min1710x gelezen
Deel dit artikel:

Minescape, specialist in online recruitment, heeft in samenwerking met fullservice internetbureau Modern Media het nieuwe manpower.nl gelanceerd. De Nederlandse online vestiging is afgestemd op de wensen van Manpower en maakt online solliciteren makkelijk.

Online werven met succes

Manpower wil kandidaten de beste online sollicitatie experience bieden: persoonlijk, makkelijk en intuïtief. Minescape en Modern Media hebben daarom voor Manpower een veelzijdige vacatureportal bedacht, gebouwd en in beheer. Zowel de webtechnologie als de speciaal voor de site gecreëerde content zijn afgestemd op de manier waarop zoekmachines resultaten laten zien. De vacatures zijn op zoekmachinevriendelijke en aansprekende manier herschreven. Al deze aspecten samen zorgen voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

De site is gekoppeld aan het back-office recruitmentsysteem van Manpower en daarmee aan alle fysieke Manpower-vestigingen. Door de combinatie met online diensten zoals branchegerichte statistieken, pay per click, bannering en jobboard posting, automatiseert de site de online werving.

Vacatures én sollicitanten op maat

Het is nu mogelijk om vacatures te zoeken bij alle 150 Nederlandse vestigingen maar ook bij grote klanten. En al deze informatie is met één klik bereikbaar. Elke sollicitant krijgt een persoonlijke pagina, waarop hij één keer zijn gegevens invoert en vervolgens zowel online als bij alle Manpower vestigingen ‘in het bakje’ komt. Op deze pagina kan een kandidaat al zijn sollicitaties eenvoudig beheren en volgen. En omdat het systeem ook de voorkeuren van de sollicitant onthoudt, worden vacatures aangeboden die aansluiten op eerder gedrag op de site.

Manpower krijgt de beschikking over een online vacaturetool die helpt bij het vinden van de juiste kandidaat. De technologie is toegespitst op zoekmachines, geeft overzicht van en inzicht in kandidaten en verkleint de kans op een mismatch. Haiko van der Pol, Directeur Marketing en Communicatie bij Manpower: “Onderzoek onderstreept het belang van online werven maar toont ook aan dat online recruitment een specifieke tak van sport is. Minescape liet ons zien dat kandidaten werven via internet veel meer is dan het publiceren van vacatures op websites. Onze nieuwe online vestiging kent zijn klanten! Sollicitanten krijgen vacatures op maat aangeboden, bedrijven krijgen sollicitanten op maat aangeboden.”

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency