ManpowerGroup start met video recruitment

Peter Boerman Op 23 september 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1279x gelezen
Deel dit artikel:

ManpowerGroup Solutions biedt video recruitment als nieuwe dienst aan voor haar klanten in de Benelux. Daartoe is een contract gesloten met Cammio. Het bedrijfsonderdeel van de internationale uitzendorganisatie hoopt dit jaar nog de nieuwe dienst uit te rollen bij verschillende klanten.

Innovatie

Jeroen van Hooff, directeur : “Video recruitment is een belangrijke innovatie op het gebied van werving en selectie, en deze nieuwe dienst willen wij onze klanten graag kunnen bieden. Omdat Cammio met kop en schouders boven de markt uitsteekt zijn we de samenwerking aangegaan. De combinatie van live- en geautomatiseerde interviews, maar ook de technologische en service infrastructuur zijn best-in-class.”

Video interview

ManpowerGroup Solutions Nederland maakt als eerste gebruik van Cammio video interviews. Cammio is het online video interview platform voor een laagdrempelige eerste ontmoeting met sollicitanten. Aan de hand van een aantal vooraf gedefinieerde videovragen of tijdens een live gesprek per webcam krijgen kandidaat en werkgever eenvoudig een eerste indruk van elkaar. Cammio biedt hiervoor een unieke combinatie van live en geautomatiseerde video interviews, aangevuld met een mobiele App.Als onderdeel van de samenwerking werkt men momenteel aan een integratie van de Cammio video interview functionaliteit in het recruitment management platform. Gebruikers krijgen hiermee de beschikking over de volledige video interview functionaliteit van Cammio in hun eigen vertrouwde recruitment software.

Beste RPO provider

Eerder dit jaar werd ManpowerGroup Solutions al door marktanalisten Everest Group en Nelson Hall uitgeroepen tot beste RPO provider wereldwijd.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners