Masterclass Employer Branding [Advertorial]

Shaista Raghoebarsing Op 24 mei 2022
Gem. leestijd 2 min 333x gelezen
Deel dit artikel:
Masterclass Employer Branding [Advertorial]

Employer branding is nu nog relevanter

Iedereen zal een beeld hebben over werken bij je organisatie. Dat beeld vormen mensen altijd, ook als ze niks of te weinig van je weten. Of dat employer brand klopt bij de werkelijkheid en of dat in de buurt ligt van wat je zou willen als organisatie, dat is waar je invloed op kan hebben door aan employer branding te doen. De huidige krapte op de arbeidsmarkt maakt het vak employer branding nog relevanter. Hiermee kun jij je als werkgever namelijk onderscheiden.

Tijdens de Masterclass Employer Branding van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie ontdek je in 1 dag alle ins & outs over employer branding. Je leert niet alleen het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk, maar ook het uitbouwen daar van. De vele praktijkvoorbeelden van deze masterclass zullen jou een duw in de juiste richting geven. Lees hier alvast 3 goede voorbeelden van employer branding (en 3 tips hoe ervan te profiteren).

Docent Marcel van der Quast en Marion de Vries hebben al jaren lang ervaring in het vak en doorlopen met jou het stappenplan voor het opzetten van een sterk werkgeversmerk. De volgende onderwerpen staan dan ook centraal tijdens de masterclass:

  • Essentie van Employer branding
  • Van EVP’s tot werkgeverspositionering
  • Van employer story telling tot contentstrategie
  • Stappenplan employer branding
  • Praktijkvoorbeelden

Deelnemers aan het woord

Dit is zeker niet de eerste editie van de Masterclass Employer Branding, vele deelnemers gingen je al voor! Hieronder een aantal reacties:

“Waardevolle, interactieve masterclass voor professionals die aan de slag willen gaan met employer branding. Met een ervaren spreker uit het veld, bruikbare theorie en de behandeling van praktische en inspirerende voorbeelden”

“De vele voorbeelden en goede uitleg zorgden ervoor dat dat de stof goed kon worden begrepen. Ook fijn dat we de handout mee kregen, zodat we alles nog een keer terug kunnen lezen.”

“Een waardevolle training met handige tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.”

Belangrijkste informatie op een rij

Wanneer:

22 september 2022 van 10:30 tot 17:30

Investering:

€795,- (2e persoon 25% korting met code combi-eb *)

Locatie:

Goudsesingel 80, 3011KD Rotterdam

Meer weten?

Voor meer informatie over de Masterclass kun je deze factsheet downloaden

Masterclass Employer Branding

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners