Alles weten over recruitment? Volg de Webinarweek van Werf&

Peter Boerman Op 06 januari 2017
Gem. leestijd 2 min 660x gelezen
Deel dit artikel:
Alles weten over recruitment? Volg de Webinarweek van Werf&

Tussen 13 en 17 februari organiseert Werf& een heuse webinarweek, boordevol onderwerpen als: employer branding, candidate experience en vast en flex.

In één week worden de kijkers en luisteraars daarnaast ook bijgepraat over thema’s als Total Workforce Solutions (MSP/VMS), Employability, Loopbaan en Mobiliteit, en Arbeidsmarktdata en -technologie.

10 keynote sprekers

Elke dag in de webinarweek krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag, die dus samen voor in totaal 25 webinars zorgen. Dé kans om zodoende in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex.

Enkele duizenden deelnemers

Werf& organiseert de webinarweek samen met de collega’s van ZiPconomy. Tijdens en voorafgaand aan de week zullen beide sites inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

webinarweek werf&

Sprekers tot nu toe

Enkele sprekers die nu al hebben toegezegd (van links naar rechts): Gerry Crispen (oprichter van CareerXroads.com), Anouk Kon (‘evangelist’ bij Indeed), Marleen Deleu (expert in flexibele arbeid), Mark Bassie (Flex-Beheer), Monique den Uyl (specialist Arbeidsmobiliteit en Duurzame Inzetbaarheid bij Leeuwendaal), de bekende (emeritus) HR-hoogleraar Rob Vinke en Dzjeng-oprichter Wim Davidse.

Zelf ook bijdragen?

Nadere informatie is hier te vinden. Zelf nog interesse om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan een van de onderwerpen? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

Niets missen van de webinarweek?

Schrijf je dan nu in voor de Nieuwsbrief van Werf& en blijf twee keer per week op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment! Doe het nu, het is gratis en je mist nooit meer iets!

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners