Home Zakennieuws Motorrit voor recruiters en arbeidsmarktcommunicatie-professionals

Motorrit voor recruiters en arbeidsmarktcommunicatie-professionals

2.302 keer
0

Op zaterdag 24 augustus organiseren Michel van den Berg en Edwin van der Sande #recruit66, een toertocht speciaal voor de motorrijdende recruiters en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten.

Vakgenoten onder elkaar

Lekker sturen samen met vakgenoten die zich dagelijks met personeelswerving bezighouden! Maar ook een dag waarop voldoende tijd is voor een gezellig en waardevol praatje. De reden voor dit initiatief is eenvoudig… omdat we het leuk vinden om met onze vakgenoten het motorrijden op deze manier te delen! Aan de deelname aan deze motorrit zijn geen kosten verbonden en elke vakgenoot is welkom.

Fraaie route door het midden van Nederland

We verzamelen de 24e bij Motoport in Almere, een mooie centrale locatie waar de koffie op je wacht. Van daar uit is er een route van circa 180 kilometer die je over fraaie wegen door Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Flevoland leidt. Een afwisselende route waarbij je Nederland op zijn mooist ziet. Zelf als je bekend bent in deze regio zijn wij ervan overtuigd dat we je zullen verrassen!

Voor de motorrijders die met navigatie rijden en zelfstandig de route willen afleggen zorgen we ervoor dat de route beschikbaar is voor de navigatiesystemen. Voor alle andere deelnemers zorgen we voor motorrijders die de route kunnen voorrijden. Het is erg praktisch als we vooraf weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten en hoeveel voorrijders we nodig hebben, daarom vragen we je van tevoren aan te melden. Onderweg stoppen we voor een lunch en we eindigen op Luchthaven Lelystad bij Restaurant Flantuas, wat je hier besteed is voor eigen rekening.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en om aan te melden op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here