Myler en Jenrick bundelen krachten

Peter Boerman Op 17 juni 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 2214x gelezen
Deel dit artikel:
Myler en Jenrick bundelen krachten

ZZP-platform Myler en IT-bemiddelaar Jenrick bundelen hun krachten.

Samen willen ze ‘het leidende platform in Nederland’ worden voor het zoeken naar en plaatsen van flexibele professionals bij organisaties.

Alle aandelen

Jenrick begon in 1986 als een van de eersten in Nederland als specialist in de bemiddeling van zelfstandige IT-specialisten. De directie van Jenrick draagt alle aandelen over aan de nieuwe Myler Holding B.V. Dit vanuit de overtuiging dat voor het borgen en verder uitbouwen van de dienstverlening schaalvergroting en een verregaande samenwerking gewenst is.

Hét platform

Myler, dat in 2013 een van de FD-Gazellen was, wil ondernemingen helpen efficiënt passende kandidaten voor een succesvolle uitvoering van hun ICT-projecten te vinden, in te huren, en daarbij 100% zeker te weten dat aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot de inhuur van zelfstandigen en professionals wordt voldaan. Verder wil Myler hét platform voor flexibele professionals zijn voor het vinden van de leukste en meeste uitdagende opdrachten.

H2 Equity Partners

Myler maakte vrijdag 5 juni al bekend dat H2 Equity Partners mede-eigenaar van het bedrijf is geworden. Deze participatie, alsmede de overname van Jenrick, is nog wel onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt.

Op de foto: Myler-ceo Toon van Bodegom tijdens een tv-uitzending van Altijd Wat…

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners