Nieuw arbeidsmarktcommunicatiebureau: Macknificent

Redactie Op 05 januari 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1488x gelezen
Deel dit artikel:

Als het aan Arjan Mackaay en zijn partners ligt wordt 2011 Macknificent. Macknificent is de naam van een nieuw arbeidsmarktcommunicatie adviesbureau dat officieel op 1 januari jl. van start is gegaan. Macknificent onderscheidt zich door de combinatie van arbeidsmarktcommunicatie en talentmanagement.

Mackaay: “In tegenstelling tot de meeste andere bureaus bieden wij behalve creatieve arbeidsmarktcommunicatie concepten ook talentmanagement, coaching en MD-trajecten aan. Binnen en buiten dus. Wij geloven namelijk dat organisaties pas gaan excelleren als de mensen die er werken daartoe ook worden gefaciliteerd. Vandaar de bureaunaam Macknificent, die direct is afgeleid van onze visie: Be Macknificent.”

Mackaay is geen onbekende in de amc-wereld. Hij maakte in het verleden (prijswinnend) werk bij o.a. BvH/PersoneelZaak, IPW, Mandate en TMPW en was oprichter en enkele jaren creative partner bij Co Unlimited. Macknificent start met vier sparringpartners die hun sporen in het vak hebben verdiend en beschikt over moderne online- en studiofaciliteiten.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners