Nieuw HR-systeem voor hele traject van werving tot facturering

Peter Boerman Op 04 november 2015 Gem. leestijd 1 min1511x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuw HR-systeem voor hele traject van werving tot facturering

HRMatches en Online-people hebben via Skype een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Resultaat van deze samenwerking is HRMatches+, een volledig digitaal HR-systeem voor werving, selectie, juridisch werkgeverschap, planning, urenregistratie, verloning en facturering. ‘Een digitaal recruitmentsysteem dat je een hoop tijd bespaart en zorgt voor een kwalitatieve instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers’, aldus de initiatiefnemers Herwin van den Berg en Sezan Keers (HRMatches) en Paul Bremmer en Roelof Vlieg (Online-people).

Softe criteria

HRMatches+ zegt niet alleen te kijken naar de kennis en werkervaring van een kandidaat (de harde selectiecriteria), maar ook naar de karaktereigenschappen en competenties van de kandidaat (de softe selectiecriteria). Korte gevalideerde testen zijn onderdeel van het proces. Is de juiste kandidaat eenmaal gevonden, dan stelt HRMatches+ de arbeidsovereenkomsten digitaal op, waarna ze digitaal kunnen worden ondertekend door opdrachtgever en werknemer.

Minder rompslomp

Ook op het gebied van planning, urenverantwoording, verloning en facturering moet het systeem bedrijven uitkomst bieden. ‘Bedrijven kunnen hun instroom, doorstroom en uitstroom van personeel daardoor efficiĆ«nter en effectiever inzetten en besparen zo enorm veel tijd op allerlei administratieve rompslomp’, aldus de initiatiefnemers.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.