Nieuwe arbeidsmarktcampagne Yacht

Peter Boerman Op 30 maart 2012
Gem. leestijd 2 min 1907x gelezen
Deel dit artikel:

Een nieuwe baan is vaak echt een sprong in het duister. Yacht speelt daar op in door potentiële kandidaten met een specialisatie op het terrein van ICT en Technology in een heuse blackbox te laten kennismaken met de detacheerder. Wat daarin te beleven valt, kom je vooralsnog alleen te weten als binnenstapt.

Uitdagingen voor IT-professionals

Op de Amsterdamse Zuid-As staat vanaf vandaag een levensgrote blackbox. Hierin wordt kandidaten een ervaring beloofd die ze niet snel zullen vergeten. Met deze actie start Yacht haar nieuwe arbeidsmarktcampagne onder het mom van: “Echte professional zoeken echte uitdagingen”. Doel is om interim-professionals te werven voor de opdrachten en vacatures van Yacht, vooral op het terrein van ICT en Technology.

Ontwikkelen in de breedte en in de diepte

Met de campagne speelt Yacht in op de mentaliteit van de Echte Professional vandaag de dag. Die wil zich snel ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte, wil uitgedaagd worden, zoekt afwisseling én wil graag dat het werk inhoudelijk spannend is. Met deze campagne zoekt Yacht stevige en ervaren professionals. Zij krijgen de mogelijkheid om via diverse opdrachtgevers van naam aan uitdagende projecten te werken en zo hun CV in de breedte en in de diepte te versterken, waardoor ze hun carrière en ontwikkeling aanzienlijk versnellen.

Filmpjes en casestudies

De komende weken zullen we meer uitingen van de campagne terugvinden in diverse print- en online media. Daarnaast wordt de campagne zichtbaar op Linked In, Google en natuurlijk de eigen site van Yacht. Daar zijn voor ICT en Technologie professionals speciale pagina’s ontwikkeld die de campagne ondersteunen met filmpjes en casestudies waarin Echte Professionals van Yacht Echte Verhalen vertellen over de Echte Uitdagingen waarmee zij in hun werk te maken krijgen.

Kijk op de speciale pagina voor technology professionals of op de pagina voor ICT professionals voor meer informatie.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners