Nieuwe carrièresite voor hoogopgeleiden en diversiteit

Peter Boerman Op 29 oktober 2010 Gem. leestijd 1 min1651x gelezen
Deel dit artikel:

MixingPeople.nl introduceert een nieuwe carrièresite voor hoogopgeleiden waarbij diversiteit de aandacht krijgt die het verdient.

Door de in rap tempo steeds veranderende samenleving, mede veroorzaakt door vergrijzing, opmars vrouwen op de arbeidsmarkt en toename Nieuwe Nederlanders, zijn organisaties meer en meer gebaat bij divers samengestelde teams. Organisaties met een diverse samenstelling presteren beter, doordat zij profiteren van diverse expertises. Tevens kampen zij minder snel met personeelstekorten en is de dienstverlening meer up to date.

MixingPeople signaleert dit en verbindt vraag en aanbod in hoger opgeleid talent. De website wil voorzien in vacatures, traineeships en businesscoures van prominente multinationals tot lokaal sterk gepositioneerde werkgevers, evenals in informatie over actualiteiten, evenementen, werkgeversprofielen, carrièretrainingen en loopbaantips.

Onder diversiteit verstaat MixingPeople.nl het optimaal en duurzaam inzetten van een breed scala aan personeel, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillen maar ook met de gemeenschappelijke waarden van het personeel. Het gaat daarbij met name om leeftijd, sekse en (etnische) achtergrond.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency