Nieuwe carrièresite voor hoogopgeleiden en diversiteit

Peter Boerman Op 29 oktober 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1656x gelezen
Deel dit artikel:

MixingPeople.nl introduceert een nieuwe carrièresite voor hoogopgeleiden waarbij diversiteit de aandacht krijgt die het verdient.

Door de in rap tempo steeds veranderende samenleving, mede veroorzaakt door vergrijzing, opmars vrouwen op de arbeidsmarkt en toename Nieuwe Nederlanders, zijn organisaties meer en meer gebaat bij divers samengestelde teams. Organisaties met een diverse samenstelling presteren beter, doordat zij profiteren van diverse expertises. Tevens kampen zij minder snel met personeelstekorten en is de dienstverlening meer up to date.

MixingPeople signaleert dit en verbindt vraag en aanbod in hoger opgeleid talent. De website wil voorzien in vacatures, traineeships en businesscoures van prominente multinationals tot lokaal sterk gepositioneerde werkgevers, evenals in informatie over actualiteiten, evenementen, werkgeversprofielen, carrièretrainingen en loopbaantips.

Onder diversiteit verstaat MixingPeople.nl het optimaal en duurzaam inzetten van een breed scala aan personeel, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillen maar ook met de gemeenschappelijke waarden van het personeel. Het gaat daarbij met name om leeftijd, sekse en (etnische) achtergrond.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners