Nieuwe release Qandidate.com

Peter Boerman Op 16 juli 2013 Gem. leestijd 1 min1476x gelezen
Deel dit artikel:

Qandidate.com heeft vandaag een nieuwe versie van haar gratis recruitment software uitgerold onder haar klanten. Deze nieuwe release is grotendeels gebaseerd op de ideeën van de huidige Qandidate.com klanten en bevat veel inspirerende nieuwe functionaliteit die klanten de afgelopen periode hebben gedeeld op de Qandidate.com Community Portal.

Nieuwe release is gebaseerd op de ideeën van de klanten

Met de release van vandaag biedt Qandidate.com haar klanten de mogelijkheid om naast het gebruik van de gratis Community Support ook om Persoonlijk Support Services te activeren. Deze Persoonlijke Support Services is een betaalde service en wordt verzorgd door Indicia, de specialist op het gebied van HR software implementatie en support services. Met name klanten die op zoek zijn naar specifieke additionele ondersteuning zullen met het aanbieden van deze service geholpen worden. De Persoonlijke Support Service kan worden ingezet op allerlei gebieden, zoals het inrichten van Qandidate.com, interne training, operationele ondersteuning bij het vacature management, enzovoorts.

Daarnaast zijn er met deze release op verscheidene plekken wijzigingen doorgevoerd die aansluiten bij de doelstelling om recruitment software eenvoudig, gebruikersvriendelijk en leuk te maken. Zo zijn er nieuwe grafische elementen toegevoegd om de kandidaat status beter zichtbaar te maken en is de matching op enkele punten uitgebreid.

Online webinars

Bedrijven die geïnteresseerd zijn en meer willen weten over Qandidate.com’s gratis recruitment software worden uitgenodigd om deel te nemen aan een van de online webinars deze zomer. Gedurende deze webinars zal ingegaan worden op wat Qandidate.com voor bedrijven kan betekenen. Lees meer over deze webinars op de Qandidate.com website.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ