Nieuwe site VKbanen.nl gelanceerd

Redactie Op 29 september 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1654x gelezen
Deel dit artikel:

Met een frisse, overzichtelijke lay-out en nieuwe functionaliteiten brengt de onlangs vernieuwde site van VKbanen werkgevers en werkzoekenden nu nog sneller bij elkaar.

Carrièrestap in 10 seconden
De vernieuwing van VKbanen.nl is vooral gericht op snelheid. Dit is dan ook de centrale boodschap van de campagne: ‘Jouw volgende carrièrestap in 10 seconden?’, die maandag 20 september van start is gegaan. Met radiocommercials, banners en advertenties in publiekstijdschriften en vakbladen worden werkgevers en werkzoekenden gewezen op de snelheid die VKbanen.nl biedt in de zoektocht naar een nieuwe baan. Een wedstrijd maakt ook deel uit van de reclamecampagne. Bezoekers van de site kunnen tot en met 24 oktober elke werkdag meedingen naar een luxe horloge van Seiko.

Snel contact tussen kandidaat en werkgever
De homepage van VKbanen.nl is de toegangspoort voor ruim 459.000 werkzoekenden die zich maandelijks via de site oriënteren op een nieuwe baan. In de nieuwe lay-out zijn veel onderdelen nu direct vanuit de homepage bereikbaar. In één oogopslag vinden werkzoekenden hun weg naar nieuws, artikelen, carrièretips, tests en assessments. En natuurlijk naar interessante vacatures binnen diverse sectoren, van onderwijs tot zakelijke dienstverlening. Met de ‘Solliciteer Direct’ button kan er direct gereageerd worden op interessante vacatures.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners