Nieuwe website van Connexys is live

Peter Boerman Op 22 juli 2011 Gem. leestijd 1 min1446x gelezen
Deel dit artikel:

Sinds afgelopen donderdag is de nieuwe website van Connexys live. Om voorop te blijven lopen met producten en diensten en om haar klanten hiervan goed op de hoogte te houden is de nieuwe website gelanceerd.

Maak kans op boek ‘De Geluksfabriek’

De zomerperiode ziet Connexys als een uitstekend moment voor reflectie en bezinning op de drukke periode die komen gaat in recruitmentland. Een boekje dat je hierbij kan helpen, is ‘De Geluksfabriek’ van Maurits Bruel. Ter ere van de lancering van de Connexys website biedt Connexys dit boekje aan geïnteresseerden aan. Speciaal voor deze actie is ‘De Geluksfabriek’ ook nog eens gesigneerd door Maurits Bruel. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten via dit formulier (selecteer ‘De Geluksfabriek en noteer jouw adresgegevens bij ‘Opmerking’) of Twitter een origineel bericht met #ConnexysGeluksfabriek. Het boekje wordt binnen twee weken verzonden. Reageer snel, want de oplage is beperkt. De actie loopt tot en met vrijdag 5 augustus.

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency