Nieuwe website van Connexys is live

Peter Boerman Op 22 juli 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 1461x gelezen
Deel dit artikel:

Sinds afgelopen donderdag is de nieuwe website van Connexys live. Om voorop te blijven lopen met producten en diensten en om haar klanten hiervan goed op de hoogte te houden is de nieuwe website gelanceerd.

Maak kans op boek ‘De Geluksfabriek’

De zomerperiode ziet Connexys als een uitstekend moment voor reflectie en bezinning op de drukke periode die komen gaat in recruitmentland. Een boekje dat je hierbij kan helpen, is ‘De Geluksfabriek’ van Maurits Bruel. Ter ere van de lancering van de Connexys website biedt Connexys dit boekje aan geïnteresseerden aan. Speciaal voor deze actie is ‘De Geluksfabriek’ ook nog eens gesigneerd door Maurits Bruel. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw gegevens achter te laten via dit formulier (selecteer ‘De Geluksfabriek en noteer jouw adresgegevens bij ‘Opmerking’) of Twitter een origineel bericht met #ConnexysGeluksfabriek. Het boekje wordt binnen twee weken verzonden. Reageer snel, want de oplage is beperkt. De actie loopt tot en met vrijdag 5 augustus.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners