No Fluff Jobs lanceert 100% transparante IT-vacaturebank

No Fluff Jobs , een nieuwe vacaturebank gespecialiseerd in IT-vacatures, wil de Nederlandse markt veroveren met een nieuwe propositie waarin transparantie over salaris, arbeidsvoorwaarden en vereiste vaardigheden centraal staan.

Mary-Grace Konu Op 01 maart 2023
Gem. leestijd 2 min 188x gelezen
Deel dit artikel:
No Fluff Jobs lanceert 100% transparante IT-vacaturebank

Met die propositie wil No Fluff Jobs afrekenen met de meest voorkomende klacht bij sollicitanten: onduidelijke vacatures. Bedrijven die op No Fluff Jobs vacatures plaatsen, moeten transparant zijn in wat zij bieden en vragen.  Door open te zijn over salarissen en concreet over arbeidsvoorwaarden besparen werkgevers tijd en geld, zo is de belofte: ze ontvangen alleen serieuze sollicitaties van mensen die een duidelijk beeld hebben van de baan.

Als recruiter is het essentieel om inzicht te hebben in wat andere organisaties bieden.

Als recruiter is het essentieel om inzicht te hebben in wat andere organisaties bieden en wat sollicitanten verwachten. Het nieuwe platform biedt recruiters deze kennis gratis aan. De data-driven informatie zorgt ervoor dat bedrijven de perfecte vacature kunnen maken, die naadloos aansluit bij de eisen van de sollicitant.

De gezichten achter No Fluff Jobs

No Fluff Jobs is van oorsprong een Pools bedrijf en opgericht door voormalig IT-recruiter Magdalena Gawlowska-Bujok en voormalig programmeur Tomasz Bujok. Magdalena ervoer als IT-recruiter dat sollicitanten razendsnel afhaken als advertenties geen salarisinformatie of duidelijke taakomschrijving bevatten.

Corporate professionals celebrating success in meeting​​​ foto

Vanaf 1 januari 2023 is No Fluff Jobs actief in Nederland. Het platform helpt op dit moment meer dan 80 Nederlandse bedrijven. Chetan Fatingan is aangetrokken als senior marketingspecialist. Hij is per 1 januari verantwoordelijk voor het ontwikkelen en benaderen van de Nederlandse markt.

In één oogopslag

Fatingan: ‘In Nederland zie je nog veel vacatureboards met onduidelijke advertenties met termen zoals ‘marktconform salaris’. Dan weet je nog niets.  De vacatures die No Fluff Jobs plaats, maakt in één oogopslag duidelijk welke IT-skills gevraagd worden.’

‘In Nederland zie je nog veel vacatureboards met onduidelijke advertenties.’

Bedrijven die hun vacatures willen plaatsen op de vacaturebank No Fluff Jobs kunnen dit voorlopig gratis doen. Dat geeft organisaties de kans kennis te maken met het bedrijf, en te ervaren hoe prettig het is om op een snelle, klantvriendelijke wijze in contact te komen met geschikte kandidaten.

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Mary-Grace Konu

Stagiaire redactiebij Werf&

Premium partners Bekijk alle partners