Nobiles Media lanceert eerste carrièregids op de tablet

Peter Boerman Op 01 februari 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1081x gelezen
Deel dit artikel:

Sinds kort kunnen hoogopgeleide werkzoekenden via hun iPhone, mobiel of computer binnenkijken bij meer dan 40 werkgevers. O.a. de volgende top werkgevers presenteren zich in de Nobiles Carrièregids: Ahold Europe, ABN AMRO, Lidl, Nuon, Randstad, De Brauw Blackstone Westbroek en Houthoff Buruma.

Door middel van foto’s, filmpjes, links naar social media en interviews met werknemers kun je als werkzoekende via een matchtool, op branche of op regio kijken bij welke werkgever je het best past.

De Nobiles Carrièregids is online, maar ook als app op de tablet en op mobiel beschikbaar. De online gids is een aanvulling op de Nobiles Carrieregids die sinds 1989 in print verschijnt. Studenten en starters gebruiken steeds meer verschillende middelen bij hun oriëntatie voor een baan. Daarnaast willen starters vooral weten hoe de bedrijfscultuur is bij een werkgever. Foto’s, filmpjes en ervaringen zijn heel geschikte manieren om een indruk te krijgen van hoe het er bij een werkgever aan toe gaat.

De app is een initiatief van Nobiles Media, onderdeel van de Telegraaf Media Nederland. De technische realisatie is gedaan door MagStream, de innovatieve platform ontwikkelaar voor duurzame digitale communicatie en software. Noelle van Eijk CEO MagStream: “Nobiles is een prachtig voorbeeld van een transitie offline naar online, waarbij je alle digitale kanalen (internet, mobiel en tablet) inzet om je doelgroepen zo optimaal mogelijk te bereiken. Nu nog in combinatie met print, later volledig digitaal.”

De app is gratis verkrijgbaar in de App Store en via mobiel te bekijken via m.nobilescarrieregids.nl.

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners