Wat? Nog maar 2 weken inzenden? Opschieten dan!

Peter Boerman Op 17 april 2016
Gem. leestijd 2 min 577x gelezen
Deel dit artikel:
Wat? Nog maar 2 weken inzenden? Opschieten dan!

Heb jij het afgelopen jaar iets gedaan waar je trots op bent? Laat zien dan, en deel het met je vakgenoten! En doe het snel!

Want april is de maand van inzenden van de Werf& Awards. En ja, er kan nog meer bij! En ja, april gaat ook alweer zó voorbij… Dus… klim nu in de pen en vertel ons waar je zo druk mee bent geweest, en wat tot zo’n mooi resultaat heeft geleid. Een cool filmpje? Een actie die de tongen losmaakte? Een spetterende vacaturetekst? Alles is welkom, als het zich maar onderscheidt van het circus van de grijze muizen.

ja, goed idee, doe ik Meteen

Eerst een paar voorbeelden zien?

Toch nog eerst een paar voorbeelden zien? Dat kan hier. De Werf& Awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt, en wel op 16 juni. Er zijn vier prijzen te winnen, zowel een publieks- als een juryprijs in de categorieën de meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatiecase en de meest impactvolle recruitmentcase van Nederland. De eerste is meer gericht op werving, de tweede gaat meer over sourcing en selectie.

Lekker toegankelijk ook

De Werf& Awards hebben als ambitie om de awards van het vakgebied te worden. Naast een goed doordachte opzet en een brede vakbekwame jury, zijn een aantal belangrijke belemmeringen weggenomen waardoor de awards breed toegankelijk zijn. Een paar van de belangrijkste kenmerken, zijn:

  • Er zijn geen kosten verbonden aan inzenden of meedoen.
  • Je kunt onbeperkt werkgevers/cases voordragen voor een award.
  • Iedereen mag insturen, van werkgever tot interimmer en van reclamebureau tot detacheerder.
  • Inzenden kan van zeer kleine en gerichte acties (bijv. in vacatureteksten, referral of sourcing) tot brede, multimediale campagnes.
  • Elke werkgever/opdrachtgever mag maximaal drie cases inzenden.

Feestje van het vakgebied

De Werf& Awards moeten ‘het feestje van het vakgebied’ worden. Alle inzendingen komen op Werf-en.nl te staan en moeten dienen als inspiratie en prikkels om het vak verder te professionaliseren. Hoe dan ook wordt je werk in de etalage van het vak gezet.

Inzenden t/m 29 april

Cases van anderen voordragen kan tot 22 april en op 29 april stopt de daadwerkelijke inzending voor alle cases. Vanaf 9 mei kan iedereen stemmen. Op 2 juni komt de vakjury bij elkaar en de uitreiking vindt 16 juni plaats.

 

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners