Nog één laatste papieren Werf& in aantocht

Peter Boerman Op 18 december 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1316x gelezen
Deel dit artikel:
Nog één laatste papieren Werf& in aantocht

Bij alle abonnees van Werf& zal op 13 februari 2015 de (voorlopig) laatste editie op de mat vallen.

Het laatste papieren nummer belooft een geweldig bewaarnummer te worden! We verwachten 100 pagina’s vol met alle trends en ontwikkelingen, die voor jou van 2015 een geweldig jaar gaan maken.

Pijn in het hart

Natuurlijk maken wij als uitgevers en redactie zo’n laatste printnummer met een beetje pijn in ons hart. Aan de andere kant hebben wij ook weer allerlei gave nieuwe digitale ideeën, die we in 2015 gaan uitvoeren, om zo het vakgebied verder te professionaliseren.

Meer video en foto’s

Het laatste nummer is de eerste aanzet tot veranderingen die we in 2015 op werf-en.nl willen doorvoeren. Zo zal de lezer hier meer visualisatie gaan vinden (in de vorm van foto’s en video), meer nieuws en achtergrond en meer diepte, bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen, recruitment intelligence, systemen, sourcing en ook employability.

Stuur jouw bijdrage in!

Wil je nog graag bijdragen aan het laatste nummer? Heb jij een nieuwtje, een nieuwe campagne, een mening, een nieuwe baan of juist een speciaal Werf&-moment dat je wilt delen? In het magazine of online? Stuur het naar redactie@werf-en.nl en wie weet nemen we het mee. Vooral leuke, inspirerende beelden op recruitmentgebied zijn van harte welkom!

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners