NVP ziet Werf& als welkome aanvulling op Personeelsbeleid

Peter Boerman Op 04 april 2014
Gem. leestijd 2 min 1682x gelezen
Deel dit artikel:
NVP ziet Werf& als welkome aanvulling op Personeelsbeleid

In onze serie interviews met partners van Werf& praten we met Ron Jansen. Ron is niet alleen projectrecruiter, maar ook bestuurslid van de sectie strategisch recruitment van de NVP en bovendien oprichter van HI-RE (Social Medium voor Recruitment, HRM en Arbeidsmarktcommunicatie). ‘Jammer dat Werf& een kwartaalmagazine is; ik zou Werf& het liefst elke maand lezen’.

Uniek en aantrekkelijk vakblad

Ron Jansen: ‘Ik ben groot fan van Werf& en lees het magazine altijd met veel interesse en plezier. Het staat vol mooie verhalen, inspirerende interviews en wisselende thema’s. Vooral de praktijkcases van organisaties spreken mij erg aan. Werf& is een aantrekkelijk vakblad, niet alleen door de inhoud, maar ook qua uiterlijk. Ik zou het liefst willen dat Werf& elke maand zou verschijnen. Sterk aan Werf& vind ik dat het gericht is op een heel specifieke doelgroep: recruiters, arbeidsmarktcommunicatie specialisten en HRM’ers. Dat maakt het uniek.

Werf& brengt AMC/recruitment en HRM bij elkaar

Werf& is een bron van inspiratie voor vakspecialisten, maar ook voor hrm’ers die werving ‘erbij doen’. Vanuit de NVP is Werf& dan ook een welkome aanvulling op ons eigen generieke vakblad Personeelbeleid. Alle leden van de NVP-sectie strategisch recruitment ontvangen elk kwartaal Werf&. Zo brengen we de werelden van HRM en AMC/Recruitment bij elkaar. Beide vakgebieden kunnen niet zonder elkaar; we hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan. Wij zijn immers gezamenlijk verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van personeel. En wil je een aantrekkelijk employer brand neerzetten en bestendigen, dan spelen beide vakgebieden hierin een belangrijke rol.’

[box type=”shadow” align=”alignleft” width=”620″ ]Ook adverteren in Werf&?

Wist je dat Werf& niet alleen online maar ook in print een enorm groot bereik heeft? De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Download geheel vrijblijvend onze tariefkaart en lees alles wat je wilt weten over lezers, bereikcijfers, advertentiemogelijkheden en tarieven. [/box]

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners