Olympia benoemt Mirjam Ursinus tot Ondernemer van het Jaar

Peter Boerman Op 07 juli 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 973x gelezen
Deel dit artikel:
Olympia benoemt Mirjam Ursinus tot Ondernemer van het Jaar

Uitzendbureau Olympia Nederland heeft Mirjam Ursinus gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2016’.

Ursinus (op de foto derde van links) is ondernemer van Olympia Tiel. Ze wint de titel vanwege haar inzet, enthousiasme en de resultaten in de plaatselijke vestiging van het bureau.

Drie nominaties

De directie van Olympia Uitzendbureau nomineert elk jaar drie franchisenemers voor deze prijs. Dit gebeurt op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Ook meer kwalitatieve aspecten worden meegenomen. Denk aan: “samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als dienstverlener en als merk”.

Publieksprijs

Na de nominatieronde brengen collega-ondernemers van Olympia hun stem uit. Ursinus, die in 2005 bij Olympia als ondernemer begon, verwierf van die stemmen een ruime meerderheid en werd zo uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het Jaar’.

Ondernemer zijn doe je samen

“Met deze overwinning heeft Mirjam invulling aan het credo ‘Ondernemen doe je samen’ gegeven”, aldus Dimitri Yocarini, ceo van Olympia Nederland. “Samen met haar team heeft zij geweldige resultaten geboekt. En dat is geen toeval; ze hanteert een strategische aanpak waarbij duurzame relaties voorop staan. Maar zij kijkt ook breder dan alleen haar eigen vestiging. Zo heeft ze zich jarenlang ingezet in het bestuur van de franchisevereniging. Ze deelt haar succes bovendien graag met collega-ondernemers. Dit alles maakt deze Olympiaan in hart en nieren de terechte winnaar.”

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners