Home Campagnes Oracle start grootse wervingscampagne in Europa

Oracle start grootse wervingscampagne in Europa

184 keer
0
oracle campagne

Voor gedreven salesprofessionals is de arbeidsmarkt ronduit goed te noemen. Nu is het weer IT-bedrijf Oracle dat zegt er in Europa zo’n 1.000 te zoeken.

Onder de noemer ‘Change Happens Here‘ werft de Amerikaanse cloud-dienstverlener in Europa, het Midden-Oosten en Afrika dit jaar naar eigen zeggen ‘de volgende generatie ambitieuze, gedreven, digitaal vaardige sales professionals die onze groei gaan ondersteunen.’

Gericht op de cloud

De wervingscampagne richt zich vooral op mensen die verstand hebben van de zogeheten cloud computing business. De resultaten van die business groeiden bij Oracle het afgelopen jaar met maar liefst 58 procent, en verdere groei wordt verwacht. De Oracle-campagne wil vooral kandidaten aanspreken op academisch niveau met tussen 2 tot 6 jaar werkervaring, met een sterke interesse in technologie.

Lees ook:

Meer van zulke verhalen?

Lees twee keer per week de Nieuwsbrief van Werf&. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment! Doe het nu, het is gratis en het komt gewoon in je mailbox!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here