Recruitmenttools proberen? Kom dan naar Demo_Day op 8 juni 2017

Peter Boerman Op 21 december 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 373x gelezen
Deel dit artikel:
Recruitmenttools proberen? Kom dan naar Demo_Day op 8 juni 2017

Donderdag 8 juni 2017 vindt de eerste editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event.

Tijdens Demo_Day kunnen geïnteresseerden de nieuwste demo’s in recruitmenttechnologie bekijken en proberen. Tot 1 maart kun je je gratis inschrijven als hr- en recruitmentprofessional.

Oriëntatie-event

Recruitment Tech Demo_Day verschilt op een aantal punten van het Recruitment Tech Event dat in 2017 op 23 november plaatsvindt. Ten eerste is Demo_Day een evenement voor professionals die zich concreet willen oriënteren op recruitmenttechnologie, bijvoorbeeld omdat ze in de tweede helft van 2017 (nieuwe) tooling willen selecteren. Het Recruitment Tech Event is met zijn uitgebreide inhoudelijke programma veel meer een inspiratie-event.

Demo-Day kent daarnaast geen plenair programma. Je kunt dus zelf bepalen op welk tijdstip je 8 juni het event bezoekt. En last but not least is deelname gratis wanneer je als (interim) HR- of recruitmentprofessional werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uitzendbureau, w&s-bureau, of detacheerder).

Meer info en aanmelden

Recruitment Tech Demo_Day vindt plaats in het nieuwe Van der Valk, langs de A12 in Utrecht, dat februari 2017 de deuren opent. De doelgroep voor dit event, professionals aan werkgevers- of bureauzijde, kunnen zich tot 1 maart 2017 gratis inschrijven.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners