Steamz

Wat is de motivatie voor de nomimatie?

 

Inmiddels werk ik alweer 6 jaar bij Steamz, wie werkt er nu zolang bij een recruitment bureau??? Dat had ik van tevoren ook nooit verwacht. Dat komt door alle onderdelen waardoor Steamz deze award dubbel en dwars verdient.

Steamz inspireert en motiveert medewerkers iedere dag weer om met een grote glimlach naar kantoor te gaan en ook met net zo’n grote glimlach het kantoor weer te verlaten. Dit komt omdat er altijd collega’s zijn die vragen hoe het met je gaat, er koffie voor je wordt gehaald, en iedereen om je heen vervolgens met passie bezig is met zijn of haar vak. En dat zijn veel verschillende vakgebieden!

We zijn een klein bureau (13 personen) maar begrijpen onwijs goed dat als je het werk goed wilt doen, je heel veel expertises nodig hebt. Zo hebben we: recruitment consultants, recruitment marketeer, sourcers, videograaf, fotograaf, employer branding specialist, hr consultant, en een online marketeer. Hoe vaak zie je al deze disciplines in één recruitment organisatie van die grootte? En misschien valt het je op; er is géén salesmanager.

Dit betekent 2 zaken: bij Steamz hoeven we geen sales te bedrijven, want klanten zien de waarde en blijven met ons samenwerken. Daarnaast heb je als consultant bij steamz géén sales-kpi’s, ook onderscheidend. Wij zijn namelijk echte vakidioten, recruitment lovers, en geen salestijgers. Want recruitment zou geen sales moeten zijn. Recruitment is een vak. Al die expertises vinden wij nodig als je het recruitment precies serieus neemt. Als je échte aandacht hebt voor het vak. Dat is ons kernwoord: aandacht. Want hoe vaak zie je wel niet dat recruitment er een beetje bij wordt gedaan. Dat de eerste de beste kandidaat wordt aangenomen. Dat cv’s worden doorgeschoven die niet passend zijn. Dat cv’s worden ‘verkocht’. Dat de onboarding niet goed wordt opgepakt. Dat er geen contact meer is na de plaatsing van een kandidaat. Dat zijn allemaal zaken waar wij tegen strijden. Wij nemen een procedure serieus door aandacht te besteden aan de juiste onderdelen. Daarom hebben wij de succesformule ontwikkeld ‘de drie cirkels van aandacht’: aandacht trekken (employer branding, jobmarketing, sourcing), aandacht vasthouden (screening, sollicitatiegesprekken, aannemen) en aandacht geven (onboarding, hr, employee experience).

Wij werken NIET met bemiddelingsfees waardoor we geen kandidaten hoeven te verkopen, wij staan naast de klant, als een onafhankelijke sparringpartner. Wij gaan voor het allerbeste resultaat: een kandidaat die niet alleen nu passend is maar ook de komende jaren nog blijft en impact maakt in de organisatie. Wij vullen 97% van onze vacatures in (recente data van 2023!). Waar zie je dat nog terug?? Ik ben benieuwd of jullie bureaus gaan tegenkomen die méér doen, betere kwaliteit, met hetzelfde invulpercentage en de prijs die wij aanbieden aan klanten. Ik ontmoet ze graag 😉

Voor een klein bedrijf als we zijn beseffen we ons ook maar al te goed dat het gaat om slim en efficiënt werken, en maken daarom grote investeringen in de beste recruitment tools. We hebben recruiterseats, RecruitRobin en maken op een slimme manier gebruik van Ai. Daarnaast investeert Steamz in het kennisniveau van medewerkers door een opleidingsbudget van 1000 euro per jaar, thema maanden, kennissessies en initiatieven zoals recentelijk de ‘sourcing games’. Bij deze games hebben onze getalenteerde recruitment consultants in een vriendschappelijke wedstrijd gestreden om de meest geschikte kandidaten voor echte vacatures. 8 collega’s hebben deelgenomen, en hebben in 1 uur tijd zoveel mogelijk mensen (na een gezamenlijke korte intake) gesourced en een benader bericht geschreven. Daarna hebben we de verschillende pipelines beoordeeld en is er een uitreiking geweest met het doel: leren van elkaar. We zijn ingegaan op de tactieken van de winnaar, hebben gezamenlijke hele goede en minder goede profielen besproken. Besproken hoeveel kandidaten iedereen toe heeft weten te voegen. Snelheid en kwaliteit, staan beide hoog in het vaandel. Het vraagt een enorme investering om 8 medewerkers voor een aantal uur niet voor een klant te laten werken, en toch doen we dat. Omdat we het dat waard vinden. Omdat we daar beter van worden. En we klanten daarna nog beter kunnen helpen met waar we voor staan.

——-

• Inspirerend & motiverend: Investering in opleiding, cursussen met een opleidingsbudget van 1000 euro per jaar. Verder heb je iedere maand tijd om aan persoonlijke ontwikkeling te werken, iedere week een buddy moment, organiseren we kennissessies en themamaanden om onszelf te ontwikkelen en elkaar scherp te houden. Actieve teamuitjes, zoals de break-out run. Steamz heeft ook teamshirtjes! Want Steamwork makes the dream work!! Mijn beste vriendin gaat iedere dag met een lach naar kantoor en ook weer met een lach naar huis!

• Vakinhoudelijk onderscheidend: Steamz werkt niet met een bemiddelingsfee, maar een eerlijke prijs voor de diensten die ze leveren Ze ondersteunen niet alleen met aanbieden van kandidaten, maar met het gehele proces: van intake, jobmarketing, Employer branding, video’s, professionele foto’s, werken-bij-site, selectie, ondersteuning sollicitatiegesprekken, assessments, business cases, aanbiedingen, HR, onboarding, inwerkschema’s. Op al die gebieden hebben ze kennis, ervaring en tools. Ze hebben alle disciplines in huis: recruitment consultants, sourcers, marketeers, videograaf, fotograaf, recruitment marketeers. Werken met de drie cirkels van aandacht: want goede recruitment begint met aandacht. Aandacht voor drie onderdelen: aandacht trekken (employer branding, jobmarketing en sourcing), aandacht vasthouden (selectie, sollicitatiegesprekken, aannemen) en aandacht geven (HR, employee experience, onboarding)

• Innovatief en professionaliteit:  Investeert in tools als Recruiter seats en recruit robin Meten is weten! Steamz meet alle data: van campagne resultaten tot invulpercentage. Aan de hand daarvan stuurt Steamz bij. Steamz stuurt het bedrijf en team, waaronder onze dochter, continu bij om te ontwikkelen.

——-

Steamz is een recruitmentbureau met veel kennis op het gebied van recruitment marketing en hr. Alles onder 1 dak. Ze blijven innoveren, letten op nieuwe trends en inspireren de arbeidsmarkt met hun verfrissende website en werkwijze.

——-

Steamz onderscheidt zich in de markt door echte persoonlijke aandacht. Begeleiding vanaf het eerste moment, zelfs tot een half jaar na plaatsing is er regelmatig contact. Op een inhoudelijke manier denken ze mee over uitdagingen tijdens de onboardingsperiode. Echt een sparringspartner!

——-

Inspirerend & Motiverend: Steamz heeft bewezen een inspirerende en motiverende kracht te zijn in de branche. Door een dynamische en stimulerende werkomgeving te creëren, stimuleert het bureau creativiteit en innovatie onder het team. Het leiderschap van Steamz moedigt niet alleen individuele groei aan, maar bevordert ook een collectieve drive naar excellentie.

Vakinhoudelijk Onderscheidend: Het vakinhoudelijke onderscheid van Steamz komt tot uiting in de indrukwekkende prestaties en expertise op diverse gebieden. Het bureau heeft zich bewezen door diverse rollen voor ons in te vullen. Deze prestaties getuigen van een diepgaand begrip van de branche en tonen aan dat Steamz een voortrekkersrol speelt.

Innovatief en Professionaliteit: Steamz onderscheidt zich door voortdurende innovatie en het consequent naleven van professionele normen. Het bureau integreert effectief moderne tooling en werkt op basis van data om resultaten te optimaliseren. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en gedragscodes te volgen, handhaaft Steamz een hoog niveau van professionaliteit in al haar activiteiten. Deze nominatie is een erkenning van het feit dat Steamz niet alleen voldoet aan, maar overtreft, de verwachtingen op het gebied van inspiratie, vakinhoudelijke excellentie, innovatie en professionaliteit.

——-

Steamz is een inspirerende kracht in de wereld van recruitment. Het team weet niet alleen talent te identificeren, maar slaagt er ook in om zowel werkgevers als kandidaten te motiveren om verder te kijken dan enkel de oppervlakkige vereisten van een functie. Dit wordt geïllustreerd door hun vermogen om kandidaten te matchen op basis van gedeelde waarden en doelen, wat een diepere en duurzamere arbeidsrelatie bevordert.

——-

Ik wil graag mijn waardering uiten voor de diensten van Steamz tijdens mijn recente sollicitatieproces. Vanaf het allereerste contact tot aan het tekenen van het arbeidscontract, voelde ik me professioneel behandeld en werd er oprechte interesse getoond. Wat mij meteen opviel, was de duidelijke communicatie gedurende het gehele traject. Steamz, en Gabie in het bijzonder, heeft me stap voor stap begeleid en alle nodige informatie verstrekt om ervoor te zorgen dat ik goed geïnformeerd en voorbereid was op elke fase van het sollicitatieproces. Het team van Steamz heeft zich niet alleen gericht op het matchen van mijn vaardigheden met de juiste functie, maar ze hebben ook de tijd genomen om mijn professionele doelen en persoonlijke voorkeuren te begrijpen. Wat ik ook op prijs stelde, was de transparantie en eerlijkheid gedurende het proces. Geen vage beloftes of verborgen verrassingen – Steamz gaf altijd duidelijke en realistische verwachtingen. Kortom, mijn ervaring met Steamz was uitzonderlijk positief, en ik ben dankbaar voor hun inzet en toewijding. Ze hebben niet alleen geholpen bij het vinden van mijn volgende job, maar hebben ook een nieuwe standaard gezet voor wat ik verwacht van een recruitmentpartner.

——-

• Inspirerend & motiverend: Investering in opleiding, cursussen met een opleidingsbudget van 1000 euro per jaar. Verder heb je iedere maand tijd om aan persoonlijke ontwikkeling te werken, iedere week een buddy moment, organiseren we kennissessies en themamaanden om onszelf te ontwikkelen en elkaar scherp te houden. Actieve teamuitjes, zoals de break-out run. Steamz heeft ook teamshirtjes! Want Steamwork makes the dream work!! Mijn zusje gaat iedere dag met een lach naar kantoor en ook weer met een lach naar huis!

• Vakinhoudelijk onderscheidend:  Steamz werkt niet met een bemiddelingsfee, maar een eerlijke prijs voor de diensten die ze leveren Ze ondersteunen niet alleen met aanbieden van kandidaten, maar met het gehele proces: van intake, jobmarketing, Employer branding, video’s, professionele foto’s, werken-bij-site, selectie, ondersteuning sollicitatiegesprekken, assessments, business cases, aanbiedingen, HR, onboarding, inwerkschema’s. Op al die gebieden hebben ze kennis, ervaring en tools. Ze hebben alle disciplines in huis: recruitment consultants, sourcers, marketeers, videograaf, fotograaf, recruitment marketeers. Werken met de drie cirkels van aandacht: want goede recruitment begint met aandacht. Aandacht voor drie onderdelen: aandacht trekken (employer branding, jobmarketing en sourcing), aandacht vasthouden (selectie, sollicitatiegesprekken, aannemen) en aandacht geven (HR, employee experience, onboarding)

• Innovatief en professionaliteit (werken op basis van data, volgen van gedragscodes, op de hoogte met en gebruik maken van moderne tooling) Investeert in tools als Recruiter seats en recruit robin Meten is weten! Steamz meet alle data: van campagne resultaten tot invulpercentage. Aan de hand daarvan stuurt Steamz bij. Steamz stuurt het bedrijf en team, waaronder mijn zusje, continu bij om te ontwikkelen.

——-

Steamz heeft in het afgelopen jaar een ontzettende innovatieslag gemaakt. Bij Steamz gelooft iedereen erin dat goede recruitment begint met aandacht en deze denkwijze vind je door het hele bedrijf terug. Aandacht voor de klanten: Steamz treedt op als een recruitmentpartner en levert maatwerk. Niet alleen 1-op-1 een vacature invullen krijgt aandacht, maar het hele recruitmentproces, inclusief employer branding, onboarding, MTO en verdere HR onderdelen. Ook is er echt aandacht voor de kandidaat. Steamz geeft onafhankelijk advies aan de kandidaat en zet de kandidaat aan het denken over waar diegene écht blij van wordt en naartoe wil. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de medewerkers van Steamz zelf. Natuurlijk gezellige kwartaaluitjes en borrels, maar vooral veel aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van werknemers. Zo leidt Steamz medewerkers op zonder ervaring en geeft Steamz ervaren werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen door middel van opleidingen. Steamz staat nooit stil, altijd aan het innoveren, altijd aan het leren, altijd nieuwe tools aan het implementeren. Of zoals ze zelf zeggen: Full Steamz ahead!

——-

Steamz’ ambitie is ‘groei’, dit is op zakelijk én persoonlijk vlak. Graag op dit laatste haak ik verder in. Steamz zit in het geweldige Brabant. Een fijne werkplek met sta-zit bureaus, waar we sparringsessies met het team houden en dromen verwezenlijken. Maar ook een plek waar na werktijd nog gesport kan worden in de kantoorgym. Mochten collega’s om 16:00 zich even versuft voelen, dan doen we een sportmomentje van 15 min waar we wall-sits, squats en push-ups doen. Het Steamz team heeft per maand gratis 30 min om in persoonlijke ontwikkeling te investeren, omdat succesvolle mensen een succesvol bedrijf maken. Door mensen vrijheid te bieden in hun ontwikkeling worden ze een gelukkiger mens en dat geluk delen we graag op de werkvloer. Er is ook ruimte om de hoogte- en dieptepunten te bespreken tijdens ‘buddy gesprekken’. Tijdens dit gesprek van 60 min per week kun je alles van de week, tot persoonlijk bespreekbaar maken. Een collega is ook coach en helpt meerdere collega’s met hun persoonlijke doelen bereiken. Er is veel ruimte voor enthousiasme, ‘mens zijn’ en motivatie. Ons enthousiasme en motivatie nemen we ook altijd mee naar de klanten, en dit is inmiddels waar we ook om bekend staan bij hun. De Steamz werkwijze wordt al 10 jaar als positief ervaren.

• Vakinhoudelijk onderscheidend Steamz heeft de een bijzonder model en dat zijn de Cirkels van Aandacht. Het volgende heb ik van de website: “Met de Cirkels van Aandacht hebben ze een integrale allesomvattende aanpak ontwikkeld, die nodig is voor de juiste duurzame match. We betrekken namelijk ook het proces voor en na de match. Want dat is minstens zo belangrijk. Het draait om de juiste aandacht trekken, deze aandacht vasthouden en aandacht blijven geven. Deze combinatie maakt dat jouw organisatie verder kan groeien en ontwikkelen.”. En wat ze beschrijven is inderdaad nét zo belangrijk, een goede basis van om vanuit te starten en de juiste nazorg. Het is opvallend dat vaak recruitmentbureaus een kandidaat plaatsen en vervolgens hun handen er vanaf trekken óf juist niet adequaat doorpakken en een fantastische kandidaat laten stranden. Een goede begeleiding van a tot z met zorgvuldige aandacht creëert een spoedig proces voor zowel kandidaat als bedrijf.

Hier nog de cirkels onder elkaar:

Aandacht Trekken Heel simpel gezegd: de juiste kandidaten vinden, begint met de juiste kandidaten bereiken. Zij moeten jou gaan zien. Wij helpen met employer branding, jobmarketing en sourcing. Dat zijn instrumenten om zowel jouw organisatie als de vacatures op een slimme manier bij de juiste personen onder de aandacht te krijgen.

Aandacht Vasthouden Als de sollicitaties binnen zijn, wil je de perfecte kandidaat selecteren. En hoe zorg je ervoor dat je tijdens dit proces de interesse van een geschikte kandidaat behoudt? Wij begeleiden jullie beiden gedurende deze fase, zodat zowel jij als de sollicitant een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Aandacht Geven Als de handtekening is gezet, blijven we aangehaakt. Want mensen moeten niet alleen goed landen, er moet ook ruimte zijn voor groei en ontwikkeling. Wij blijven jou en je nieuwe collega’s graag de juiste aandacht geven door te adviseren op het gebied van onboarding, opleiding, ontwikkeling en HR.

• Innovatief en professionaliteit (werken op basis van data, volgen van gedragscodes, op de hoogte met en gebruik maken van moderne tooling) Steamz gebruikt de laatste recruitment tools, zoals Recruiter seats en Recruit Robin (een platform waar klanten hun vacatures op een moderne en aantrekkelijke manier kunnen presenteren) Meten is weten! We meten alle data: van campagne resultaten tot invulpercentage. Aan de hand daarvan sturen we bij. Om onszelf continu te ontwikkelen Want Steamz wil het innovatiefste recruitmentbureau van Nederland worden en daardoor is het voor Steamz geen probleem om hier hard aan te sleutelen.

We nemen ook meerdere assessments af zoals HPTI, PPA en GIA. En uit Steamz’ data van afgelopen jaar blijkt een: 97 procent invulpercentage. Er wordt geïnvesteerd in het opleiden van medewerkers met: een opleidingsbudget, abbo’s op Frankwatching en IMU, sourcing, cursussen bij Marcel van de Meer, recruitment festivals/ seminars. En interne kennissessies zoals recentelijk onze ‘’sourcing games’’.

——-

Ze werken samen met bedrijven die net als Steamz zelf snappen dat de belangrijkste bouwsteen in ieder bedrijf, de mensen zijn die er werken. Zij weten als geen ander dat recruitment een vak appart is en zijn op dagelijkse basis bezig om meesters in het vak te blijven.

 

 

*Steamz is meerdere malen genomineerd, waardoor een deel mogelijk overlappend kan zijn.

Rekroet

Over Rekroet:

In deze tijd waarin steeds meer zaken online geregeld worden, merken wij dat er juist meer behoefte is aan een persoonlijke aanpak. Daarom startte Peter per 1 september 2020 met Rekroet Werving & Selectie B.V. in Naaldwijk.

Bij Rekroet begrijpen wij dat een nieuwe baan een spannende stap is en daar helpen wij graag bij! Ons doel is om de perfecte matches te maken tussen werkzoekenden en bedrijven, maar wel door onze unieke werkwijze te hanteren. Oprechte aandacht en attentie, daar gaat het om. Daarnaast onderscheidt Rekroet zich door kennis en ervaring te delen met relaties en kandidaten. Hierdoor kan de organisatie een match maken die verder gaat; een match gericht op talenten, passie en ontwikkeling, waardoor je dagelijks vrolijk naar je werk gaat.

 

Wat is de motivatie voor de nominatie?

De persoonlijke touch en de inspirerende gesprekken die hij voert met een kandidaat. Daarnaast is hij heel innovatief bezig samen met zijn collega Joyce en streven zij perfectionisme na die kandidaat zeker voelt. Waardoor iemand altijd opnieuw zou kiezen voor Rekroet als diegene op zoek is.

Re:source Agency

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Peter, de oprichter van Re:source Agency, is een uitzonderlijk inspirerende figuur in de wereld van recruitment marketing. Zijn vermogen om innovatieve marketingstrategieën te bedenken en uit te voeren, inspireert niet alleen zijn team, maar ook zijn klanten en concurrenten. Een treffend voorbeeld hiervan is zijn recente campagne die gebruik maakte van geavanceerde targeting technieken, wat resulteerde in een aanzienlijke stijging van de kwaliteit van sollicitanten voor zijn klanten.

Wat Peter en Re:source Agency echt onderscheidt, is hun diepgaande kennis van zowel marketing als recruitment. Peter heeft een unieke benadering ontwikkeld waarbij hij marketingprincipes toepast op recruitment, wat heeft geleid tot een hogere succesratio in het plaatsen van kandidaten. Zijn bureau is bekend geworden voor zijn vermogen om nauwkeurige marktanalyses uit te voeren en deze in te zetten voor effectieve recruitmentstrategieën. De innovativiteit van Peter is duidelijk in zijn toepassing van de nieuwste digitale marketingtools en data-analysetechnieken voor recruitmentdoeleinden. Hij volgt strikt de gedragscodes binnen de branche en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en tools in zowel marketing als recruitment. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van AI-gedreven tools door Re:source Agency om de effectiviteit van hun campagnes te verhogen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Gezien Peter’s uitmuntende prestaties als innovatie binnen de marketing- en recruitment sector, ben ik ervan overtuigd dat hij de ideale kandidaat is voor dit event. Zijn unieke aanpak en bewezen succesverhalen maken hem een voorbeeldfiguur in de industrie

Polderbanen

Over Polderbanen:

Polderbanen is een wervingsbureau gespecialiseerd in het vinden van geschikte professionals voor landelijke verenigingen (branche-, beroeps- en belangenverenigingen) en andere opdrachtgevers, actief op het snijvlak van publiek en privaat. Van directeur tot lobbyist, van beleidsadviseur tot branchemanager.

Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we oog hebben voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. We sturen geen anonieme CV’s door en

steken veel tijd en energie in de intake bij onze opdrachtgevers en persoonlijke selectiegesprekken met kandidaten. Ook zijn wij nauw betrokken bij de daaropvolgende gesprekken bij onze opdrachtgevers.

Onze consultants kennen zowel ons werkveld als onze functies als geen ander en zijn echte ervaringsdeskundigen. Ze voelen precies aan wat het werken in een belangen-context inhoudt en kunnen hier zorgvuldig de match op aanpassen. We zijn op de hoogte van de nieuwste wervingstechnieken en zetten onze expertise graag in om de juiste kandidaat te vinden.

Polderbanen werkte in 2023 o.a. voor NOC*NSF, VNO-NCW, Vereniging Eigen Huis, BOVAG, Aedes, Koninklijke Metaalunie, Koninklijke Horeca Nederland en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) e.a. Het team bestaat uit Evi Gasseling, Jeppe Licht en Mark Streuer

Interview met Polderbanen in het VM magazine vind je hier : 7.Talent werven (VM 3 2022)

 

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Polderbanen maakt sinds jaren deel uit van mijn netwerk en heeft me een aantal malen bemiddeld. Wat vooral aanspreekt is de manier waarop zij contact onderhouden met de klant: zeer persoonlijk, de relatie staat altijd voorop. Nu zul je dit wellicht vaker horen,maar dit kleine bureau heeft een grote naam hoog te houden en doet dit al jaren met verve.

Maze International

Over Maze International:

MAZE – international zijn (dé) Nederlandse headhunters voor en in Duitsland.

Wij zijn een niche – speler en vervullen vacatures in alle branches, onze specialisatie is niet branche gericht maar regio gericht, namelijk vacatures in Duitsland.

Vanuit ons hoofdkantoor in het mooie München, maken wij het verschil voor onze Nederlandse en internationale klanten in de markt van Duitsland. Wij zijn geen consultants, adviseurs maar heuse aanpakkers. Wij lossen vacature problemen voor onze klanten in de Duitse markt op.

Wij slaan een brug met onze ervaring uit Nederland naar de kennis die wij de afgelopen decennia in Duitsland hebben verzameld. Omdat wij weten dat het in Duitsland toch net even anders gaat.

MAZE – International heeft een uitstekend internationaal trackrecord. Onze focus en expertise ligt in onze kennis van de Duitstalige markt. Onze uniekheid zit in ons Nederlands DNA.

Een vacature bespreken in het Nederlands, is toch even net zo makkelijk. Dan gaan er geen details verloren.

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Kirstie is excelleert op vakinhoudelijk gebied door voortdurend uit te blinken in haar expertise. Zij beschikt beschikt over diepgaande kennis en vaardigheden die haar onderscheid in de markt. Zij levert zij recruitment op maat door gericht en effectief per vacature die perfecte match te bieden.

 

Hunter Recruitment

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Ik wil Hunter recruitment nomineren en met name hun recruiter Bart van Heeswijk. Dit bureau legt sterk de nadruk op het aangaan van nauwe verbindingen met de kandidaten die er zijn. Alles op relatie. Hierdoor zijn ze in staat om zelfs de meest uitdagende vacatures in te vullen (SO, GZ-psycholoog, SPV). Deze recruiter is piepjong en heeft nog niet veel vlieguren op zijn naam staan, maar hij is super gedreven en heeft een scherpe focus op het vinden van de perfecte match. Ik vind het heel knap hoe hij kan levelen met die specifieke profielen, en vaak de wat oudere specialistische kandidaat. Wat hen echt onderscheidt, is de tijd en moeite die ze steken in het opbouwen van klantrelaties. Ze zien hun klanten en kandidaten niet als slechts een van de velen. Bij hen is men geen nummer. Zowel klanten als kandidaten ervaren de persoonlijke touch en betrokkenheid die zij bieden.

Het is belangrijk voor hen dat iedereen zich gewaardeerd voelt en begrijpt dat zij er alles aan doen om de juiste connecties tot stand te brengen. Als recruiter voelt hij zich trots om deel uit te maken van een team dat niet alleen streeft naar het invullen van vacatures, maar ook naar het opbouwen van duurzame relaties. Hij gelooft dat deze benadering niet alleen hun succes bepaalt, maar ook een verschil maakt in hoe kandidaten hun service ervaren.

Het gaat niet alleen om het invullen van posities en geld verdienen; het gaat om het vinden van de perfecte match die zowel werkgevers als werknemers een gevoel van waarde en betrokkenheid geeft. Ik merk aan dit bureau dat zij heel hard werken maar ook oprecht plezier met elkaar hebben!

Als ouderenzorgorganisatie werken wij met heel veel bureaus, die allemaal hetzelfde zijn of iets pretenderen. Maar Hunter is er eentje waarbij ik het ook echt voel dat ze doen wat ze zeggen en waar ze voor staan

Fongers en Fongers

Over Fongers en Fongers

Sinds 2001 zijn wij een team van enthousiaste, betrokken recruiters met een uitstekend netwerk aan bedrijven in de Achterhoek en Liemers. We hebben in de jaren vele leuke kandidaten bemiddeld: van starters, ervaren kandidaten tot aan management- of directieleden. Kandidaten uit de regio maar ook kandidaten uit o.a. Vietnam en Afrika hebben we naar onze prachtige regio gebracht.

Wij hechten waarde aan echte, persoonlijke en eerlijke verhalen en staan bekend om onze korte lijnen en heldere communicatie. Wij helpen kandidaten graag verder in hun carrière, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Betrokken, met humor en kijkend naar de toekomst. 

Onze kernwaarden:

Friends en fun | Eerlijk, direct, open en met humor

Net FF bete| Ondernemend, winnaarsmentaliteit en flexibiliteit

Net FF anders | Eigenzinnig

Gewoon FF doen | No nonsens, daadkrachtig, doelgericht

Wij zetten graag net ‘FF’ dat stapje extra.

 

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Fongers en Fongers in Doetinchem, en in het bijzonder Diana Fongers, verdient deze award om hun inspirerende aanpak, ongeëvenaarde vakbekwaamheid en voortdurende innovatie. Ze inspireren niet alleen binnen hun team, maar ook in de bredere gemeenschap. Hun diepgaande expertise en oplossingen zijn voorbeelden van hun vakmanschap. Hun integriteit en professionele aanpak maken hen een voorbeeld voor de branche. Kortom, ze onderscheiden zich door excellentie in hun vak, voortdurende innovatie en een positieve impact op klanten, de sector en op de mooie Achterhoek! Ik kan ze zeker aanbevelen!

CV-recruits

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Chantal heeft een niche markt eigen gemaakt: retail. Zoals we weten staat deze markt enorm onder druk. Maar Chantal is creatief en weet voor haar opdracht gevers toch steeds weer gemotiveerde kandidaten te vinden. Kennis en kunde, creativiteit en vasthoudendheid staan hoog in haar vaandel. Zo heeft ze ook klanten door heel het land. Wat ik verder nog sterk aan haar vind is haar vermogen steeds te verbeteren. Niet alleen zichzelf door trainingen maar ook haar dienstverlening, haar aanbod en haar website met social media uitingen. De retail markt is een oprechte passie voor haar en daar is ze elke dag, 7 dagen per week mee bezig. Een voorbeeld voor elke recruiter. Ze doet het op haar manier, op haar eigen wijze en vol gas vooruit.

365 Werk

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Marloes werkt bij een bureau die zich echt onderscheid van andere bureau’s . Ze werken met online inschrijvingen en verlonen per dag. Marloes is/was als mijn contactpersoon iemand die snel kan schakelen. Met je meedenkt en je goed op de hoogte houd van de stand van zaken met betrekking tot de werving/selectie van je kandidaat. Met name in de coronatijd heeft zij mijn organisatie (interzorg noord) goed ontlast. En ze maakt altijd een goede match.

JVW Recruitment

Over JVW Recruitment

De betere kandidaat aan tafel krijgen. Dat is waar we bij JVW recruitment alles voor doen. En dan bedoelen we letterlijk alles. We hanteren een allesomvattende aanpak. Voor het vinden van kwalitatieve sollicitanten hebben we net zoveel in huis als de grootste recruitment partijen van dit land. Van aantrekkelijke vacatureteksten tot marketing, van slimme tooling tot selectiegesprekken. Met onze vaste partners die specialist zijn op diverse gebieden zoals communicatie, content, campagnes, design en meer, weten we onze opdrachtgevers altijd te helpen hun doelen te behalen.

 

Wat is de motivatie voor de nominatie?

13 jaar ervaring. Uitsluitend wervende en doelgroepgerichte vacatureteksten en campagne. Snelle opvolging van sollicitanten binnen 1 uur. Daadkrachtig Behaalde resultaten hebben ervoor gezorgd dat ik nu als interim recruiter aan de slag ben.