Hunter Recruitment

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Ik wil Hunter recruitment nomineren en met name hun recruiter Bart van Heeswijk. Dit bureau legt sterk de nadruk op het aangaan van nauwe verbindingen met de kandidaten die er zijn. Alles op relatie. Hierdoor zijn ze in staat om zelfs de meest uitdagende vacatures in te vullen (SO, GZ-psycholoog, SPV). Deze recruiter is piepjong en heeft nog niet veel vlieguren op zijn naam staan, maar hij is super gedreven en heeft een scherpe focus op het vinden van de perfecte match. Ik vind het heel knap hoe hij kan levelen met die specifieke profielen, en vaak de wat oudere specialistische kandidaat. Wat hen echt onderscheidt, is de tijd en moeite die ze steken in het opbouwen van klantrelaties. Ze zien hun klanten en kandidaten niet als slechts een van de velen. Bij hen is men geen nummer. Zowel klanten als kandidaten ervaren de persoonlijke touch en betrokkenheid die zij bieden.

Het is belangrijk voor hen dat iedereen zich gewaardeerd voelt en begrijpt dat zij er alles aan doen om de juiste connecties tot stand te brengen. Als recruiter voelt hij zich trots om deel uit te maken van een team dat niet alleen streeft naar het invullen van vacatures, maar ook naar het opbouwen van duurzame relaties. Hij gelooft dat deze benadering niet alleen hun succes bepaalt, maar ook een verschil maakt in hoe kandidaten hun service ervaren.

Het gaat niet alleen om het invullen van posities en geld verdienen; het gaat om het vinden van de perfecte match die zowel werkgevers als werknemers een gevoel van waarde en betrokkenheid geeft. Ik merk aan dit bureau dat zij heel hard werken maar ook oprecht plezier met elkaar hebben!

Als ouderenzorgorganisatie werken wij met heel veel bureaus, die allemaal hetzelfde zijn of iets pretenderen. Maar Hunter is er eentje waarbij ik het ook echt voel dat ze doen wat ze zeggen en waar ze voor staan

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig