Over Polderbanen:

Polderbanen is een wervingsbureau gespecialiseerd in het vinden van geschikte professionals voor landelijke verenigingen (branche-, beroeps- en belangenverenigingen) en andere opdrachtgevers, actief op het snijvlak van publiek en privaat. Van directeur tot lobbyist, van beleidsadviseur tot branchemanager.

Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we oog hebben voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. We sturen geen anonieme CV’s door en

steken veel tijd en energie in de intake bij onze opdrachtgevers en persoonlijke selectiegesprekken met kandidaten. Ook zijn wij nauw betrokken bij de daaropvolgende gesprekken bij onze opdrachtgevers.

Onze consultants kennen zowel ons werkveld als onze functies als geen ander en zijn echte ervaringsdeskundigen. Ze voelen precies aan wat het werken in een belangen-context inhoudt en kunnen hier zorgvuldig de match op aanpassen. We zijn op de hoogte van de nieuwste wervingstechnieken en zetten onze expertise graag in om de juiste kandidaat te vinden.

Polderbanen werkte in 2023 o.a. voor NOC*NSF, VNO-NCW, Vereniging Eigen Huis, BOVAG, Aedes, Koninklijke Metaalunie, Koninklijke Horeca Nederland en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) e.a. Het team bestaat uit Evi Gasseling, Jeppe Licht en Mark Streuer

Interview met Polderbanen in het VM magazine vind je hier : 7.Talent werven (VM 3 2022)

 

Wat is de motivatie voor de nominatie?

Polderbanen maakt sinds jaren deel uit van mijn netwerk en heeft me een aantal malen bemiddeld. Wat vooral aanspreekt is de manier waarop zij contact onderhouden met de klant: zeer persoonlijk, de relatie staat altijd voorop. Nu zul je dit wellicht vaker horen,maar dit kleine bureau heeft een grote naam hoog te houden en doet dit al jaren met verve.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig