Tigris

Tigris heeft het woord uitzendsoftware een nieuwe dimensie gegeven. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling geheel binnen één platform, ontwikkeld op het beste CRM systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is bij een klant en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om te bepalen waar je je marketingbudget het beste aan kunt besteden. Naast al deze inzichten, kun je ook heel eenvoudig communiceren met opdrachtgevers en kandidaten en kun je ze eenvoudig toegang geven tot de app van jouw uitzendbureau.

Tigris is ontwikkeld vanuit de gebruiker en dat merk je. Het systeem is intuïtief en je kunt heel eenvoudig je eigen dashboards samenstellen, je kandidaten en opdrachtgevers beheren en volledig inzicht hebben wie zich waar in het proces bevindt. Dit zorgt voor optimale controle over je uitzendproces en je verliest geen

Nétive VMS

Nétive VMS is marktleider in Nederland voor automatisering van het inhuurproces, van aanvraag t/m factuur. Lees meer over Nétive en de oplossingen die zij aanbieden op www.netive.nl

HAYS Talent Solutions

Slim, efficiënt en vooral tijd- en kostenbesparend talent werven en behouden voor uw organisatie. Zorgen dat u altijd toegang hebt tot het talent dat u nodig hebt.  Zorgeloos en altijd grip op wet- en regelgeving met toegang tot innovatieve recruitment (tech) oplossingen zowel inhouse als met partners. Dat is de missie van Hays Talent Solutions (HTS) wereldwijd.

HTS biedt een uitgebreid service portfolio van outsourced recruitment oplossingen (MSP, RPO, SOW ,TTM, Technology &Tools en Advies ) dat helpt bij de ondersteuning en management van alle onderwerpen inzake capaciteitsmanagement en HR beleid zowel voor vaste en tijdelijke inhuur. En dit voor elke tijdelijke contractvorm wereldwijd en in Nederland zoals detacheerders, uitzendkrachten, ZZP ers en aannemers en projectcapaciteit die onder een werkomschrijving vallen met resultaatverplichting (SOW).

Wij zorgen ervoor dat u altijd toegang hebt tot het talent dat u nodig hebt, met een maximum aan efficiëntie en transparantie. Zo stellen we u in staat om gebruik te maken van capaciteit en technologie voordelen die anders onmogelijk zouden zijn met de mogelijkheid om optimaal te kunnen blijven ondernemen.

Brainnet

Als Managed Service Provider voeren wij het totale inhuurproces voor onze klanten uit. Van het zoeken naar kandidaten, het opstellen van overeenkomsten, het verzorgen van betalingen, performance management van leveranciers, fiscale risico afdekking tot realtime beschikbare managementinformatie; Brainnet ontzorgt maximaal en realiseert structurele kostenbesparingen. Wij vrijwaren onze klanten van fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden.

Brainnet verrichtte baanbrekend werk door als één van de eerste partijen in Nederland klanten inzicht te bieden in marges, tarieven en verdienmodellen. En dat doen we nog steeds. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award en winnaar van de High Growth Award 2013.

Vakmedianet

De beste HBO-WO professionals bereik je niet via vacaturesites en nauwelijks via social media. Daarom zijn vakwebsites dé beste manier om HBO-WO kandidaten te bereiken.

Carrière.nu is de naam van onze nieuwe website. Tevens is het de centrale afdeling van Vakmedianet die klanten helpt bij hun Arbeidsmarktcommunicatie. De afdeling Carrière.nu gaat dus over zowel Employer Branding campagnes als over Vacature-publicaties op alle titels van Vakmedianet. Vaktitels zoals:

En nog veel meer!

Voor optimale Employer Brand campagnes of voor de optimale zichtbaarheid van vacatures, vraag vrijblijvend advies aan via www.Carriere.nu of mail keesjanmarkens@vakmedianet.nl, Team Lead Arbeidsmarktcommunicatie.

Vakwebsites zijn verreweg de belangrijkste bron voor online werving van HBO-WO professionals. De beste kandidaten zijn vakprofessionals in de markt die niet actief op zoek zijn naar een andere baan. 
Als zij niet zelf op zoek zijn, hoe bereik je ze dan wel? Uiteraard door ze persoonlijk te benaderen, maar ook door ze te verleiden via advertenties. Vacature-advertenties gepubliceerd op plekken waar die vakprofessionals vaak komen en dat is bij uitstek op vakwebsites. Vakwebsites bieden dankzij hun relevante content altijd interessant bereik van de beste kandidaten. Tevens bieden zij kwaliteitsbereik en een hoge mate van autoriteit. Van de online bronnen om vacatures én om employer brand content te delen, zijn vaktitels dus de belangrijkste externe bron.

Weten waarom je vakwebsites in de media-mix moet opnemen? Werf& schreef er over: https://www.werf-en.nl/dit-zijn-alle-4-online-bronnen-die-je-nodig-hebt-om-je-ideale-kandidaat-te-bereiken/

 

 

 

 

Cammio

Meet the real person behind the cv – dat is waar in het in de kern om draait bij Cammio. Het bekroonde platform bevat verschillende video formats en geeft recruiters hiermee een inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat. Bureaus en werkgevers gebruiken de pitch, het automated en het live interview om sneller betere kandidaten te vinden tegen lagere recruitment kosten. Met de Xpress Analytics® tool kan elke recruiter tevens eenvoudig de kracht van artificial intelligence (AI) inzetten om nog diepere inzichten te verkrijgen.

Combineer de fully branded interviewervaring met de videovacature tool Cammio Stories, om ook via video kandidaten aan te trekken en de conversie van jouw vacatures direct te verhogen.

Kijk voor meer informatie op www.cammio.com of vraag direct een demo aan.