Vakmedianet

De beste HBO-WO professionals bereik je niet via vacaturesites en nauwelijks via social media. Daarom zijn vakwebsites dé beste manier om HBO-WO kandidaten te bereiken.

Carrière.nu is de naam van onze nieuwe website. Tevens is het de centrale afdeling van Vakmedianet die klanten helpt bij hun Arbeidsmarktcommunicatie. De afdeling Carrière.nu gaat dus over zowel Employer Branding campagnes als over Vacature-publicaties op alle titels van Vakmedianet. Vaktitels zoals:

En nog veel meer!

Voor optimale Employer Brand campagnes of voor de optimale zichtbaarheid van vacatures, vraag vrijblijvend advies aan via www.Carriere.nu of mail keesjanmarkens@vakmedianet.nl, Team Lead Arbeidsmarktcommunicatie.

Vakwebsites zijn verreweg de belangrijkste bron voor online werving van HBO-WO professionals. De beste kandidaten zijn vakprofessionals in de markt die niet actief op zoek zijn naar een andere baan. 
Als zij niet zelf op zoek zijn, hoe bereik je ze dan wel? Uiteraard door ze persoonlijk te benaderen, maar ook door ze te verleiden via advertenties. Vacature-advertenties gepubliceerd op plekken waar die vakprofessionals vaak komen en dat is bij uitstek op vakwebsites. Vakwebsites bieden dankzij hun relevante content altijd interessant bereik van de beste kandidaten. Tevens bieden zij kwaliteitsbereik en een hoge mate van autoriteit. Van de online bronnen om vacatures én om employer brand content te delen, zijn vaktitels dus de belangrijkste externe bron.

Weten waarom je vakwebsites in de media-mix moet opnemen? Werf& schreef er over: https://www.werf-en.nl/dit-zijn-alle-4-online-bronnen-die-je-nodig-hebt-om-je-ideale-kandidaat-te-bereiken/

 

 

 

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.