Vakmedianet

De beste HBO-WO professionals bereik je niet via vacaturesites en nauwelijks via social media. Daarom zijn vakwebsites dé beste manier om HBO-WO kandidaten te bereiken.

Carrière.nu is de naam van onze nieuwe website. Tevens is het de centrale afdeling van Vakmedianet die klanten helpt bij hun Arbeidsmarktcommunicatie. De afdeling Carrière.nu gaat dus over zowel Employer Branding campagnes als over Vacature-publicaties op alle titels van Vakmedianet. Vaktitels zoals:

En nog veel meer!

Voor optimale Employer Brand campagnes of voor de optimale zichtbaarheid van vacatures, vraag vrijblijvend advies aan via www.Carriere.nu of mail keesjanmarkens@vakmedianet.nl, Team Lead Arbeidsmarktcommunicatie.

Vakwebsites zijn verreweg de belangrijkste bron voor online werving van HBO-WO professionals. De beste kandidaten zijn vakprofessionals in de markt die niet actief op zoek zijn naar een andere baan. 
Als zij niet zelf op zoek zijn, hoe bereik je ze dan wel? Uiteraard door ze persoonlijk te benaderen, maar ook door ze te verleiden via advertenties. Vacature-advertenties gepubliceerd op plekken waar die vakprofessionals vaak komen en dat is bij uitstek op vakwebsites. Vakwebsites bieden dankzij hun relevante content altijd interessant bereik van de beste kandidaten. Tevens bieden zij kwaliteitsbereik en een hoge mate van autoriteit. Van de online bronnen om vacatures én om employer brand content te delen, zijn vaktitels dus de belangrijkste externe bron.

Weten waarom je vakwebsites in de media-mix moet opnemen? Werf& schreef er over: https://www.werf-en.nl/dit-zijn-alle-4-online-bronnen-die-je-nodig-hebt-om-je-ideale-kandidaat-te-bereiken/

 

 

 

 

Onze partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
Jobmatix
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS