Jobsrepublic

Bij Jobsrepublic zorgen we ervoor dat mensen bij jouw organisatie willen werken.

We zetten technologie in om mensen en werk dat écht bij hen past bij elkaar te brengen. Wij geloven dat mensen die werk doen dat aansluit op hun passies, drijfveren en talenten gelukkig zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Mensen die in hun kracht staan creëren samen optimale succesvolle organisaties, waar het geweldig werken is. Wij geloven dat voor iedereen de perfecte job bestaat. En wij gaan ervoor zorgen dat ze elkaar vinden.

Met die ambitie staan wij dagelijks op.

www.jobsrepublic.nl 

Paytra

Paytra
De backoffice-dienstverlener exclusief voor uitzendbureaus

Backoffice-dienstverlening door Paytra
Paytra neemt als backoffice-dienstverlener het juridisch werkgeverschap van uitzendbureaus over, zodat zij zorgeloos en risicoloos kunnen ondernemen. Met onze focus helemaal op de flexbranche, weten we precies wat er speelt en waar arbeidsbemiddelingsbureaus behoefte aan hebben. Als uitzendbureaus hun backoffice aan ons uitbesteden, blijven ze zelf zorgdragen voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Maar zaken als facturatie, salarisadministratie, contractbeheer, ziekteverzuim en wet- en regelgeving nemen we graag uit handen.

Uitzendbureau starten met Paytra
Ook startende uitzendbureaus helpen we graag op weg. Een eigen uitzendbureau starten doe je niet ‘even’. Het kost tijd en geld en vraagt om een goed doordacht plan, focus en doorzettingsvermogen. Door onze jarenlange ervaring in de flexbranche weten wij als geen ander wat belangrijk is voor het succesvol starten van een uitzendbureau. Daarom denken we graag mee, zodat je vliegend van start gaat.

Een (onvolledig) overzicht van onze dienstverlening:

  • Facturatie op jouw briefpapier
  • Voorfinanciering niet meer nodig, dat doen wij
  • Jouw marge binnen 5 werkdagen op je rekening
  • Certificering en afdrachtgarantie
  • Uitgewerkte cao’s
  • Professionele helpdesk met vakkundige specialisten die binnen 24 uur antwoord geven op jouw vragen en op die van jouw opdrachtgevers en werknemers

Meer weten of een afspraak maken?
Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw uitzendbureau kunnen betekenen? Kijk op onze website of neem direct contact met ons op.

SteamTalmark

Gedeelde ambities zijn onweerstaanbaar.

SteamTalmark brengt ambities van talenten en werkgeversmerken samen. Irresistible employer branding noemen we dat. Met advies, campagnes en tech maken we organisaties succesvol en mensen gelukkig.

SteamTalmark is de krachtenbundeling van twee bureaus met een sterk track record op het gebied van employer branding, recruitmentcampagnes en carrièresites en koppeling met recruitmentsystemen.

We werken voor grote merken én kleine organisaties met flinke ontwikkelambities. Van IT tot zorg, van overheden tot commerciële organisaties en sectorkoepels. En als het aan ons ligt, ook voor jou.