Paytra

Paytra
De backoffice-dienstverlener exclusief voor uitzendbureaus

Backoffice-dienstverlening door Paytra
Paytra neemt als backoffice-dienstverlener het juridisch werkgeverschap van uitzendbureaus over, zodat zij zorgeloos en risicoloos kunnen ondernemen. Met onze focus helemaal op de flexbranche, weten we precies wat er speelt en waar arbeidsbemiddelingsbureaus behoefte aan hebben. Als uitzendbureaus hun backoffice aan ons uitbesteden, blijven ze zelf zorgdragen voor de werving, selectie en begeleiding van werknemers. Maar zaken als facturatie, salarisadministratie, contractbeheer, ziekteverzuim en wet- en regelgeving nemen we graag uit handen.

Uitzendbureau starten met Paytra
Ook startende uitzendbureaus helpen we graag op weg. Een eigen uitzendbureau starten doe je niet ‘even’. Het kost tijd en geld en vraagt om een goed doordacht plan, focus en doorzettingsvermogen. Door onze jarenlange ervaring in de flexbranche weten wij als geen ander wat belangrijk is voor het succesvol starten van een uitzendbureau. Daarom denken we graag mee, zodat je vliegend van start gaat.

Een (onvolledig) overzicht van onze dienstverlening:

 • Facturatie op jouw briefpapier
 • Voorfinanciering niet meer nodig, dat doen wij
 • Jouw marge binnen 5 werkdagen op je rekening
 • Certificering en afdrachtgarantie
 • Uitgewerkte cao’s
 • Professionele helpdesk met vakkundige specialisten die binnen 24 uur antwoord geven op jouw vragen en op die van jouw opdrachtgevers en werknemers

Meer weten of een afspraak maken?
Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw uitzendbureau kunnen betekenen? Kijk op onze website of neem direct contact met ons op.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN      Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

 • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.