Jobsrepublic

Jobsrepublic verbetert de manier waarop mensen een baan vinden die écht bij hen past. Wanneer mens en werk elkaar vinden, worden medewerkers én organisaties er beter op. Het hiaat tussen de huidige en de ideale situatie is echter gigantisch en daarin wil Jobsrepublic verandering aanbrengen. Momenteel zit de arbeidsmarkt nog altijd in het keurslijf van het cv, terwijl de drijfveren, persoonskenmerken en talenten van kandidaten veel beter kunnen bepalen of zij geschikt zijn voor de toekomst van een organisatie. Mensen die op hun plek zitten, excelleren immers in hun functie – en daarvan kan een organisatie duurzaam profiteren.

Middels candidate-centered recruitmentoplossingen maakt Jobsrepublic het verschil: de kandidaat staat voorop en alles wordt ontwikkeld vanuit diens perspectief. Hierbij zet Jobsrepublic verschillende technieken in die hun oorsprong vinden in de neuromarketing en persuasive psychology. De hypertargeting-, retargeting- en remarketingcampagnes, waarin de inzet van social media een belangrijke rol speelt, zorgen keer op keer voor uitstekende matches.

Jobsrepublic biedt oplossingen voor het gehele recruitmentproces. Dat betekent dat organisaties niet alleen profiteren van social recruitment advertising, maar ook van het ONE recruitmentsysteem en effectieve werken-bij-sites, die Jobsrepublic desgewenst voor hen creëert.

Jobsrepublic is met de succescase ‘’Razendsnel honderden nieuwe Schiphol-beveiligers door hypertargeting’’ samen met I-SEC winnaar van een Werf& Awards 2018 geworden in de categorie Recruitment! Jobsrepublic helpt 306 organisaties, waaronder I-SEC, Hermitage Amsterdam, Belsimpel en VUmc, met het optimaliseren van de candidate journey

Ga voor meer informatie naar http://jobsrepublic.nl/

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Recruitment Accelerator
Softgarden
Talent.com
ToTalent.eu
WBNRS