PDZ Uitzendbureau en RecruitNow laten recruitmentproces sneller en eenvoudiger verlopen

Redactie Op 16 april 2019
Gem. leestijd 2 min 733x gelezen
Deel dit artikel:
PDZ Uitzendbureau en RecruitNow laten recruitmentproces sneller en eenvoudiger verlopen

PDZ Uitzendbureau en RecruitNow zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Het doel is met toepassing van slimme software het recruitmentproces sneller en eenvoudiger te laten verlopen.

Deze samenwerking zal voor intercedenten resulteren in meer tijd voor persoonlijk contact met klanten en kandidaten. PDZ Uitzendbureau gaat hiervoor gebruik maken van RecruitNow | Cockpit en een nieuwe recruitmentwebsite die door RecruitNow wordt verzorgd.

Wendbaarheid voor werknemers en werkgevers

PDZ Uitzendbureau is actief op de flexmarkt en richt zich op meer wendbaarheid voor werknemers en werkgevers in hun arbeidsmarktpositie. RecruitNow is een online recruitmentspecialist die klanten helpt met werving van meer en betere kandidaten. De samenwerking richt zich verder ook op data driven recruitment en innovatie voor de digitale transitie. Met de keuze voor een mobile proof recruitmentsysteem heeft PDZ Uitzendbureau een matchingsinstrument in handen dat overal en altijd toegankelijk is voor gebruikers.

De samenwerking zal zich ook richten op data driven recruitment en innovatie voor de digitale transitie

Geoptimaliseerd recruitmentproces

De recruitmentsoftware Cockpit van RecruitNow koppelt automatisch de beste kandidaten aan vacatures. Dankzij deze matchsuggesties van kandidaten die soms al bekend zijn in de database kunnen intercedenten sneller, makkelijker en beter werven. Bovendien hebben intercedenten meer inzicht in de weg die een kandidaat aflegt van begin tot eind dankzij de verzamelde data. Met die data kan in samenwerking met RecruitNow het recruitmentproces doorlopend worden geoptimaliseerd.

Arbeidsfit blijven

Timo de Regt van PDZ Uitzendbureau: ‘Onze intercedenten gaan actiever samenwerken met lokale partners en kunnen zo meer tijd besteden aan het ‘arbeidsfit’ blijven van kandidaten. Ook geven zij zo meer aandacht aan leer- en werkprogramma’s voor de kennis en kunde die in de toekomst op de arbeidsmarkt nodig is.’

Paul Wilkens van RecruitNow: ‘De recruitmentsoftware Cockpit van RecruitNow is ontwikkeld met én voor gebruikers van middelgrote en grote uitzendbureaus. Het is compleet afgestemd op wat de markt nodig heeft en we koppelen naadloos met bestaande backofficesystemen.’

Lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners