Home Webinar Week Precies weten wat op de arbeidsmarkt gebeurt? Het is weer bijna Webinar...

Precies weten wat op de arbeidsmarkt gebeurt? Het is weer bijna Webinar Week!

235 keer
0
webinar week september

In 1 week weer helemaal op de hoogte zijn van alle trends op de arbeidsmarkt? Volg dan eind deze maand de Webinar Week die Werf& dit jaar voor de tweede keer organiseert.

De tweede Webinar Week in de geschiedenis vindt plaats vanaf maandag 25 tot en met vrijdag 29 september. De organisatie is in handen van drie online platforms, die speciaal hiervoor de handen ineenslaan: Werf&, ZiPconomy en HR Community. Zij zorgen er gezamenlijk voor dat dagelijks 5 interessante webinars worden aangeboden, dus 25 in totaal. Het programma is nu nog volop in ontwikkeling, maar wordt de komende weken steeds verder gevuld.

Elke dag een eigen thema

Elke dag in de Webinar Week heeft een eigen thema meegekregen:

  • Maandag: Employer Branding en Candidate Experience
  • Dinsdag: Professioneel inhuren: Visie en Feiten
  • Woensdag: HR Solutions gericht op de toekomst
  • Donderdag: Data driven & recruitment marketing
  • Vrijdag: Total Workforce Management: Trends & Tools

Op iedere dag geven 2 keynote sprekers en 3 organisaties inzicht in hun visie, trends en best practices. Boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen op de arbeidsmarkt delen (gratis!) hun kennis met jou. Inschrijven op één webinar is mogelijk, maar ook op meerdere. Of zelfs op alle, zodat je in één week weer helemaal bij bent.

Eerste Webinar Week was groot succes

De tweede Webinar Week in september volgt na het succes van de eerste week, die in februari dit jaar werd gehouden. Die week wist destijds zo’n 3.000 belangstellenden te trekken. De huidige week, met tot nu al zo’n 1.000 aanmeldingen, lijkt ook die kant op te gaan.

Voor een impressie van een van de vorige 25 webinars:

Lees meer over de Webinar Week in september:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here