Profiteer tot 1 september van €70,- Early Bird korting voor het Werf& Selectie Jaarcongres

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat er weer mooie events op je te wachten staan. Zoals op 15 oktober het Werf& Selectiejaarcongres. Wat kan je daar verwachten? Wij vertellen het!

Redactie Op 16 augustus 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 368x gelezen
Deel dit artikel:
Profiteer tot 1 september van €70,- Early Bird korting voor het Werf& Selectie Jaarcongres

De tweede editie van het Werf& Selectie Jaarcongres, het event over succesvol werven en selecteren, is op 15 oktober een feit. Dit jaar leer je hoe je succesvol werft in tijden van schaarste. Grote namen als Capgemini en de Politie komen voorbij. Laat je inspireren tijdens deze breakouts in gezelschap van 200 vakgenoten. Het Werf& Selectie Jaarcongres is niet alleen een uitgelezen kans om je werving- en selectiekennis te verfrissen, maar ook om je netwerk van experts te vergroten.

Kortom, wat kun je verwachten? 
– 200 vakgenoten, waardoor je je netwerk kunt vergroten;
–  Keynotes, van onder andere Rob Witjes (UWV);
– Allerlei breakouts in de categorieën Innovatie, Specialty Recruitment, Volume Recruitment en Verleiding. Zo vertelt Ampelmann hoe zij zonder actief te werven studenten aantrekken, de Rijkswaterstaat hoe zij kansen pakt (en soms laat liggen) en Indeed wat maakt dat mensen klikken;
– Een heerlijke lunch en een drankje bij de netwerkborrel.

Profiteer nu van de Early Bird
Wees er snel bij om €70,- Early Bird korting te ontvangen. Meer informatie over het evenement kun je hier vinden. Tot 15 oktober!

Zien hoe het vorig jaar was?

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners