Proteion Thuis met Raet beste werkgever

Redactie Op 20 juli 2010
Gem. leestijd 2 min 1547x gelezen
Deel dit artikel:

Proteion Thuis, heeft een vierjarig contract getekend met Raet. De Limburgse zorgorganisatie, met zo’n 4.000 medewerkers, gaat vanaf januari 2011 werken met Raet Online. De overeenkomst bevat naast de de basis HR- en salarisadministratie alle HR-modules binnen de portal. Daarmee maakt Proteion Thuis een overstap naar e-HRM met Raet.

Proteion Thuis bestaat uit meerdere organisatieonderdelen die met verschillende HR- en payrollsystemen werken. Vanuit de behoefte tot efficiëntie en goede gegevensuitwisseling gaat de zorgorganisatie vanaf 2011 werken vanuit een geïntegreerd systeem. Alle onderdelen, behalve Proteion Schoon, gaan werken met Raet Online.Aan de definitieve keuze voor Raet als leverancier ligt een doordachte HR-visie en een weloverwogen HR–beleid ten grondslag. Kwaliteit en kosteffectiviteit van de HR-processen en waardering van de medewerker, zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden.

In de eerste fase worden de basis HR- en salarisadministraties van de meeste werkmaatschappijen overgebracht naar Raet Online. Proteion Thuis wil eind 2011 al haar belangrijke HR-processen ondergebracht binnen eHRM. Medewerkers kunnen op termijn onder meer online eigen gegevens inzien en wijzigen, declaraties indienen, verlof aanvragen en hun eigen flexibele arbeidsvoorwaarden kiezen en doorrekenen. Met Raet Online kan Proteion Thuis daarnaast ook online werven, gezondheidsbeleid ondersteunen, de trainingen van medewerkers coördineren, evenals de medewerkerontwikkeling vastleggen. Een logisch onderdeel in het totale eHRM-pakket is bovendien is het inscannen van de personeelsdossiers zodat deze voortaan bijgehouden en geraadpleegd kunnen worden binnen hun HR-portal Raet Online.

Vooruitstrevend
“Proteion Thuis is een vooruitstrevende en resultaatgerichte organisatie”, aldus bestuursvoorzitter Marcel Wijers. “Wij streven ernaar om de beste zorgwerkgever in onze regio te worden en we realiseren ons dat een modern e-HRM systeem daar een substantiële bijdrage aan levert. Hierbij gaat het niet alleen om het beperken van de administratieve taken maar ook om het bewaken en signaleren van aandachtspunten. Raet kan ons hierbij uitstekend ondersteunen en het uitvoeren van het HR-beleid vergemakkelijken.”

Ambities
Cees van den Heijkant, CEO Raet: “Het verheugt ons dat Proteion Thuis het vertrouwen in ons heeft uitgesproken en voor onze bewezen oplossingen heeft gekozen. De marktsituatie voor zorginstellingen vraagt om een duidelijke HR-visie en de beste instrumenten om het beleid te kunnen uitvoeren en zonodig bij te stellen. Met de overstap naar e-HRM met HR-portal Raet Online laat de Limburgse zorginstelling zien dat zij serieus werk maakt van haar ambities de beste werkgever te worden.”

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners