Proud People breidt dienstverlening uit in vastgoed

Proud People lanceert nieuwe dienstverlening. Het bedrijf uit Huizen gaat nu ook financiële, commerciële en bouwtechnische professionals bemiddelen binnen de vastgoedmarkt.

Redactie Op 12 juli 2020
Gem. leestijd < 1 minuut 426x gelezen
Deel dit artikel:
Proud People breidt dienstverlening uit in vastgoed

“Al jaren doen we bovengemiddeld veel zaken met vastgoedpartijen en is er meerdere malen over gesproken om dit als nieuw specialisme toe te voegen aan Proud People“, aldus directeur en eigenaar Marc Schram. “Wij zijn bij Proud People echter van mening dat, als je iets doet, je het ook goed moet doen. Wij zijn een specialist binnen de arbeidsbemiddeling, maar misten de expertise op vastgoed. We werken hierbij vanuit het uitgangspunt dat we onze professionals en klanten op dezelfde manier behandelen als we zelf behandeld willen worden.”

Nieuwe markt vraagt om eigen expertise

Proud People is al 11 jaar specialist in de vakgebieden Finance, HR & Recruitment en Sales & Marketing. Binnen de vastgoedmarkt zijn dat de specialisaties: Financieel, Commercieel en Bouwtechnisch. Via werving & selectie en detachering wil het Noord-Hollandse bedrijf nu verder groeien. “We zijn trots dat we daarvoor onze nieuwe collega Alina Kramer, expert op de vastgoedmarkt, hebben toegevoegd aan ons team”, aldus de andere directeur en eigenaar, Matthijs Claessens.

Fotografie: Susan Haveman

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners