Provincie Zuid-Holland (verder) in zee met Brandmannen

Na een meervoudige onderhandse aanbesteding heeft Provincie Zuid-Holland gekozen voor Brandmannen als dé partner voor al hun recruitment marketing van de komende (maximaal) 3 jaar.

Peter Boerman Op 24 juni 2020 Gem. leestijd 3 min273x gelezen
Deel dit artikel:
Provincie Zuid-Holland (verder) in zee met Brandmannen

Brandmannen (uit het Noord-Hollandse Heemstede) werkte al ongeveer een jaar voor de provincie Zuid-Holland als het gaat om Recruitment Marketing. Op een gegeven moment werd de vraag echter zo groot dat een meervoudige onderhandse aanbesteding werd uitgezet onder vier verschillende partijen. Daaruit is Brandmannen dus nu als winnaar naar voren gekomen. Zo kunnen ze hun werk voor de provincie dus voortzetten voor de komende (maximaal) 3 jaar.

‘We kunnen er nu echt helemaal op losgaan.’

‘Een mooie erkenning voor wat we aan het doen zijn’, reageert een opgetogen Jotham Marco, samen met Glenn Wessels oprichter van het bureau. ‘Een goed signaal, dat aangeeft dat we echt serieus worden genomen. Voor ons bevestigt het dat we op de goede weg zijn.’

Aanbesteding in onderdelen

De aanbesteding werd 17 april gepubliceerd en werd verdeeld in een aantal onderdelen, zoals data, werkwijze en advies op bepaalde (moeilijke) profielen. Uiteindelijk kwam Brandmannen met de hoogste scores uit de bus. De definitieve gunning volgde op 16 juni.

‘ Het is mooi om hier met recruitment marketing echt het verschil te kunnen maken.’

Volgens Marco gaat het bij Zuid-Holland om een heel fijne klant. ‘Het is toch de grootste provincie van Nederland. Er gebeurt onwijs veel, onder meer in de haven van Rotterdam. Er zijn ook veel specialistische vacatures. Dat maakt het mooi om daar met recruitment marketing echt het verschil voor te kunnen maken. Daar zijn we heel trots op.’

Lees ook

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency