Qandidate.com haalt grote investering op

Peter Boerman Op 05 november 2014 Gem. leestijd 1 min1450x gelezen
Deel dit artikel:
Qandidate.com haalt grote investering op

Goed nieuws voor VONQ en gratis recruitmentsysteem Qandidate.com: er is een series A investeringsronde afgerond, geleid door Randstad Innovation Fund.

Met het zo opgehaalde geld (de precieze hoogte is niet bekend gemaakt) kunnen zowel VONQ als Qandidate.com verder werken aan expansie. ‘Deze minderheidsinvestering helpt ons sneller te schalen op een internationaal niveau en onze online marketing dienstverlening te verbreden’, aldus Wouter Goedhart, co-founder en ceo van VONQ. ‘Deze investering zal met name gebruikt worden om onze dienstverlening online verder uit te breiden en kantoren te openen in nieuwe gebieden.’ Een andere investeerder in VONQ en Qandidate.com is Qmulus.

Sprout Challenger

VONQ, dat onlangs nog zijn achtste verjaardag vierde en in 2013 nog werd verkozen tot Sprout-Challenger en in 2012 zelfs tot Sprout-ondernemers van het jaar, presenteert zich nu als ‘het grootste recruitmentmarketingbureau van Europa’. Qandidate.com, het gratis recruitmentsysteem dat in 2013 werd gelanceerd, maakte twee maanden geleden nog bekend de grens van 6.000 klanten gepasseerd te zijn. Het bedrijf telt nu meer dan 50 medewerkers, werkend vanuit één van de drie kantoren in Londen, Rotterdam en Amsterdam. Ilonka Jankovich, managing partner van het Randstad Innovation Fund, zegt in elk geval uit te kijken naar de samenwerking. ‘Klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in doelgroeprecruitmentmarketing, gebruikmakend van een intuïtief self-service platform.’

Bekijk een filmpje van Sprout over VONQ:

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency