Qandidate.com lanceert Recruitment web shop

Peter Boerman Op 26 april 2013
Gem. leestijd 2 min 1571x gelezen
Deel dit artikel:

Qandidate.com, het nieuwe en gratis online recruitment systeem lanceert een nieuwe versie, waarmee klanten de mogelijkheid krijgen om direct hun eigen online recruitment campagnes samen te stellen en te activeren.

“Het is een geweldige ervaring sinds de lancering van de beta-versie van Qandidate.com in Februari”, vertelt Wouter Goedhart, partner bij Qandidate.com. “We zijn overvallen door de positieve aandacht en interesse vanuit de markt. De feedback van zowel onze Engelse en Nederlandse klanten is echt overweldigend. Meer dan 1250 aanmeldingen in een minder dan 2 maanden sinds de officiële lancering in de UK en Nederland is een geweldig resultaat en moedigt ons aan om onze missie om recruitment verfrissend eenvoudig te maken voort te zetten. De release die vandaag live gaat geeft onze klanten de mogelijkheid, om gebaseerd op een aanbeveling vanuit benchmark gegevens over best presterende websites, hun eigen online recruitment campagne samen te stellen.”

Met deze nieuwe release krijgen klanten van Qandidate.com toegang tot een geïntegreerde en intelligente campagne web shop, die toegang geeft tot duizenden nationale en internationale vacaturesites, social media en niche sites. Op basis van de vacature gegevens genereert Qandidate.com een aanbeveling voor een online recruitment campagne, gebaseerd op de analyse van gegevens van tienduizenden online recruitment campagnes. Klanten hebben de mogelijkheid deze aanbeveling aan te passen voordat ze deze direct vanuit Qandidate.com kunnen activeren.

“Voor sommige vacatures ontvangen onze klanten een overvloed aan kandidaten, maar ondertussen worstelen zij met de invulling van de meer gespecialiseerde banen. Dit is waar Qandidate.com een helpende hand biedt.”, zegt Goedhart. “Met de kracht van een volledige recruitment oplossing helpen we klanten om hun recruitment proces te stroomlijnen en hun kandidaten op een eenvoudige, maar professionele manier te beheren. Met de intelligente web shop hebben onze klanten nu ook de tools en inzichten om de unieke en ‘verborgen’ kandidaten te bereiken. ”

Klanten kunnen hun online recruitment campagne direct activeren vanuit de web shop en hoeven zich geen zorgen meer te maken over de afhandeling, administratie en contract management met de verschillende websites. Qandidate.com neemt al het werk uit handen en biedt klanten één toegangspunt tot duizenden websites voor hun vacatures.

Over Qandidate.com

Qandidate.com is de nieuwe en gratis recruitment systeem voor bedrijven op zoek naar verbetering van hun wervingsactiviteiten. Ontwikkeld voor in-house recruitment, Qandidate.com biedt klanten een alternatief voor Outlook en Excel. Qandidate.com biedt alle tools en informatie die bedrijven nodig hebben om hun wervingsproces te managen. Qandidate.com is een van de initiatieven geboren in het lab van VONQ. Qandidate.com werd opgericht in januari 2013 en is beschikbaar als beta versie.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners