Qandidate.com verwelkomt 1000ste nieuwe klant

Peter Boerman Op 07 juni 2013
Gem. leestijd 2 min 1477x gelezen
Deel dit artikel:

Qandidate.com, het gratis online recruitment systeem heeft een nieuwe mijlpaal behaald in haar jonge bestaan. Binnen iets meer dan 3 maanden na de lancering van de publieke Beta versie verwelkomde zij haar 1000ste unieke klant.

Qandidate.com lanceerde eind Februari haar publieke Beta versie in Engeland en Nederland en verwelkomt sindsdien nieuwe bedrijven van over de hele wereld. Onderzoek onder de gebruikers van Qandidate.com heeft geleerd dat organisaties zich met name inschrijven om gebruik te maken van de gratis recruitment functionaliteit als alternatief voor Outlook en Excel of voor betaalde systemen die niet aan de verwachtingen hebben voldaan. Klanten waarderen de geïntegreerde recruitment campagne web shop en het gebruikersgemak van Qandidate.com het meest.

“Dit is een geweldig behaald resultaat en een zeer groot verdienste voor het team van Qandidate.com”, aldus Bill Boorman, oprichter van #TRU, het wereldwijde HR & Recruitment UnConference evenement, waaronder #TRUamsterdam. “Qandidate.com maakt recruitment technologie beschikbaar voor een markt die altijd genegeerd is. Qandidate.com biedt een geweldig concept door het beste van twee werelden samen te brengen; gratis recruitment software met een geïntegreerde intelligente recruitment campagne web shop voor het MKB.”
“Organisaties realiseren zich dat de markt veranderd is, alleen met Outlook en Excel kom je er niet meer”, bevestigt Remy Verhoeven, Partner bij Qandidate.com. “Onze klanten zijn op zoek naar een eenvoudig te starten en te gebruiken oplossing die direct een positieve bijdrage levert aan de dagelijkse recruitment uitdagingen, zonder lange of gecompliceerde implementatie trajecten. Het merendeel van onze klanten maakten geen gebruik van recruitment software en waren op zoek naar iets dat net zo eenvoudig en intuïtief aanvoelt zoals Outlook en Excel, maar wel met de functionaliteit van een volwaardig recruitment systeem.”

Qandidate.com biedt klanten een gratis recruitment systeem met gratis ‘plug en play’ werkenbij-site en een intelligente recruitment campagne web shop. De geïntegreerde intelligente web shop biedt klanten per vacature een aanbeveling op maat hoe het bereik van de vacature vergroot kan worden door middel van het inzetten van additionele media kanalen. Dit advies is gebaseerd op de benchmark gegevens van duizenden geanalyseerde online recruitment campagnes. Met de duizenden gebruikers in Qandidate.com, verspreid over meerdere landen heeft Qandidate.com het plan om dit jaar naast de huidige talen; Nederlands en Engels ook Duits en Frans toe te voegen.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners