QHSE Professionals: Nieuw recruitmentbureau voor QHSE functies

Peter Boerman Op 06 september 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1957x gelezen
Deel dit artikel:

QHSE Professionals is een nieuwe speler in de werving & selectie branche en is opgericht door Alice van den Berge. Haar dienstverlening omvat: Werving & Selectie, Recruitment Support en Werk-naar-Werk trajecten binnen het Quality, Health, Safety & Environment vakgebied.

Na vele professionals aan een nieuwe stap in hun loopbaan geholpen te hebben en tientallen bedrijven te hebben voorzien van nieuw talent, heeft zij nu de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. “Met 20 jaar ervaring in recruitment en 10 jaar ervaring in het QHSE werkveld weet ik hoe leuk en dynamisch het recruitment vak is. Met de oprichting van QHSE Professionals wil ik mijn kennis en ervaring graag delen. Tevredenheid van alle partijen is voor mij heel belangrijk. Dat geeft mij de energie om deze uitdaging aan te gaan. Open en actief ga ik voor het beste resultaat!”

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners